Samen staan we sterk!!!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen aan het lid zijn van de Fortuna Familie. Het "Fortuna Supporters Collectief" snapt dat als geen ander en heeft daarom voor alle generaties een passend lidmaatschapspakket. Wat deze pakketten gemeenschappelijk hebben is dat ze heel erg veel te bieden hebben voor "belachelijk" weinig geld. En zo hoort dat ook, onze vereniging streeft namelijk niet naar winst, maar naar het verbeteren van de Fortuna Sittard -supporters- beleving, voor nu en in de toekomst!   

Het platform hanteert het "van de wieg tot (na) het graf" principe waardoor het voor alle generaties een passend en uiterst betaalbaar lidmaatschap kan aanbieden. Bijgaande de voordelen die JIJ als lid van FortunaSC krijgt: 

Lidmaatschappen 2016-2017.
De contributiebedragen voor het nieuwe seizoen blijven hetzelfde als het afgelopen seizoen. De inhoud/opzet van de ledenpakketten 2016-2017 blijft grotendeels hetzelfde.

Supporterpakket / Youthpakket 
- Gratis abonnement op ons prachtige Fortuna SC magazine (2 à 3 edities per jaar)
- Voorrang bij het kopen van tickets voor uitwedstrijden (o.a. voor de derby's en play-off wedstrijden)
- 5 euro korting op busreizen voor elke uitwedstrijd
- Officieel stemrecht belangrijke beslissingen van Fortuna SC

 

De Fortuniors (klik hier voor meer info)
- Alle elementen van het basispakket  
- Welkomstgeschenk en twee gratis Funclub tribune kaarten van een Fortuna wedstrijd​
- Gratis deelname aan talrijke kids-evenementen (o.a. line-up en de sinterklaasmiddag) 

 

 

Prijzen 2016-2017 van de drie supporters pakketen

Leeftijd Naam Pakket Contributie p/j 
tot en met 12 jaar oud  Het Fortuniors pakket 12 € 
13 tot en met 15 jaar oud  Het Youth- pakket 17,50 €
16 jaar en ouder Het Supporters pakket 25 €

 

 

Hoe word ik lid of verander ik mijn lidmaatschap status?

- Indien je in 2015-2016 al lid was van onze vereniging en je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend (het overgrote deel heeft dat gedaan), hoef je je niet opnieuw op te geven. Je blijft automatisch lid en je zult je ledenpas voor/bij aanvang van het seizoen krijgen!


- Indien je je lidmaatschap wenst op te geven kunt u uw machting altijd schriftelijk intrekken. Stuur uw ondertekende intrekking, voorzien van uw naam en rekeningnummer uiterlijk 56 dagen voor aanvang nieuwe seizoen( 1 juli) naar de vereniging Fortuna Supporters Collectief: ledenadmin@fortunasc.nl

- De leden die vorig seizoen hun contributie contant hebben betaald dienen opnieuw lid te worden. 
- Indien je je pakket wil veranderen, dan kun je dit doorgeven aan onze leden-administratie (zie hieronder).

 

Hoe kan ik of mijn kinderen nu lid worden?
Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de 'Leden Inschrijfformulier' button en vul het online formulier in, waarmee je binnen enkele minuten lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Wil je echter liever gebruik maken van het fysieke inschrijfformulier? Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier  naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail een scan of foto van het ingevulde formulier naar ledenadmin@fortunasc.nl