Tifosi Giallo Verde

In het seizoen 2008/2009 besluiten enkele jonge Fortuna supporters om zich samen te pakken en een spandoek te maken voor de derby tegen MVV. Na dit spandoek en enkele spreukbanners werd aan het begin van het seizoen 2010/2011 besloten om het wat serieuzer aan te pakken. United Tifosi was helaas uit elkaar gevallen en er werd besloten een poging te wagen het stokje over te nemen onder de naam Tifosi Giallo Verde.

Het begint klein met het maken van vlaggen en spandoeken. Maar hoe meer we maken, hoe beter het uit begint te zien. De groep groeit en zo groeien ook de sfeeracties die we maken. In 3 jaar tijd is de groei duidelijk te zien en dat is ook iets waar we trots op zijn. De tijd steken wij er graag in, het is alleen nog wel eens lastig om het financiële plaatje rond te krijgen. Daarom zijn wij ook erg blij met alle supporters die een bijdrage hebben gedaan bij een van de collectes of iets hebben gekocht van onze merchandising. Zonder jullie kunnen wij dit allemaal niet maken! Al het geld dat we hiermee ophalen word weer gestoken in het maken van nieuwe acties.

In de toekomst hopen wij te kunnen groeien en op grotere en  professionelere manier onze acties te kunnen maken. Zo hopen we in de nabije toekomst een eenmalige oplage van shirts en sjaals uit te geven om geld op te halen.

Ook is natuurlijk alle hulp welkom. Alles wat we maken is voor de supporters en door de supporters gemaakt. Mocht je denken ons te kunnen helpen op welke manier dan, aarzel niet en neem contact met ons op! We zijn elke thuiswedstrijd onderaan op N3 te vinden een ook elke uitwedstrijd zijn we aanwezig om achter Fortuna te staan. Daarnaast zijn we ook op Facebook en Twitter te vinden.

Wil jij meedoen?
Heb je ideeen of op,- en aanmerkingen of wil jij zelf ook wel iets gaan doen met Tifo & Sfeer!? Mail ons dan op onderstaande adres en wie weet ben jij onze nieuwe collega: tgv@fortunasc.nl