De 'Jamin Sittard' Kidsclub Fortuniors

De Kidsclub van het Fortuna Supporters Collectief werkt intensief samen met Fortuna Sittard en is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De Kidsclub wil jongeren al op vroege leeftijd laten proeven aan de sfeer van betaald voetbal in Sittard/Geleen. De Jamin Sittard Kidsclub Fortuniors, zoals die vanaf augustus 2013 heet, komt voort vanuit de Fortuna Sittard Funclub. Fortunior is stoer, jong, trots maar vooral groen en geel en net als jij een enorme supporter van Fortuna Sittard!  Het lidmaatschap heeft veel voordelen:

 

 een uniek welkomstgeschenk
 twee a driemaal  per jaar het prachtige supportsmagazine 
 de mogelijkheid om op de foto te komen met onze enige echte mascotte 
 de heel spannende deelname aan de line-up:
"samen met je helden voor aanvang van de wedstrijd het veld oplopen!!"
 Een Fortuna Sinterklaasmiddag en de altijd gezellige spellenmiddag,
 2 kaarten voor de Funclub Tribune voor een wedstrijd van Fortuna
 een onvergetelijke verjaardagsattentie
natuurlijk de mogelijkheid om met je eigen foto op onze website te komen!  

 

Benieuwd wie je mede Fortuniors al zijn? Kijk hier voor je vriendjes en vriendinnetjes.


Wil je graag lid worden van de kidsclub?

Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de 'Leden Inschrijfformulier' button en vul het online formulier in, waarmee je binnen enkele minuten en slechts voor € 12,00 per jaar lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Wil je echter liever gebruik maken van het fysieke inschrijfformulier? Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier  naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail een scan of foto van het ingevulde formulier naar ledenadmin@fortunasc.nl
 

  


Wil jij als vrijwilliger meedoen?
Heb je ideeen of op,- en aanmerkingen of wil jij zelf ook wel iets gaan doen met het begeleiding van kids? Neem dan contact op met Joep Pustjens en Mireille Zuiverloon via Fortuniors@fortunasc.nl en wie weet ben jij onze nieuwe collega!