Verzendregeling certificaat nog één week geldig!

Bijna één jaar geleden (26 februari 2016 om precies te zijn) speelden we met een volle Ricksen-Side tegen FC Oss en wonnen we met 3-0. Het draaide die avond echter alles behalve om het resultaat: het was voor Fortuna SC een van de laatste mogelijkheden om nog certificaten te verkopen en veel supporters hebben die avond dan ook (gretig) van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Nu, één jaar later, zijn (bijna) alle certificaten gedrukt en heeft Fortuna SC meerdere afhaalmomenten georganiseerd. Ondanks deze afhaalmomenten, ligt er nog een groot aantal certificaten ‘op de plank’ die nog wachten op hun eigenaar. Gezien het feit dat Fortuna SC op korte termijn geen afhaalmoment meer zal organiseren (het plan is nog altijd dat ze in de toekomst afgehaald kunnen worden in het stadion tijdens kantooruren en rondom wedstrijddagen), heeft Fortuna SC besloten een verzendregeling op te gaan zetten, waarmee het certificaat en bijbehorende pin jullie kant op zal komen.

 

Afbeeldingsresultaat voor certificaat fortuna sittard

 

De verzendregeling

Mocht je je certificaat nog niet hebben afgehaald (omdat je hier geen tijd voor hebt gehad of omdat je simpelweg niet in de buurt woont) dan stellen we je nu in de gelegenheid het certificaat per post te ontvangen. Wanneer je van deze verzendregeling gebruik wenst te maken, dien je het volgende te doen:

 

(1) Maak een bedrag ter hoogte van € 2,50 over naar rekeningnummer NL 54 RABO 0150430175 t.n.v. Fortuna Supporters collectief. Woon je in het buitenland, dan is € 2,50 eveneens voldoende.

(2) Vermeld in de betalingsomschrijving de naam/namen die op het certificaat staan vermeld (controleer hiervoor de e-mail die je in augustus 2016 hebt ontvangen): deze naam/namen hebben wij nodig om het juiste certificaat te versturen en bij een foutieve naam kunnen we het certificaat dus ook niet versturen. Daarnaast dienen uiteraard de adresgegevens te worden vermeld, waar het certificaat naartoe kan worden verstuurd.

Let op: de certificaten zullen niet aangetekend worden verstuurd!

 

Looptijd van de verzendregeling

Het bedrag dient uiterlijk 31 maart 2017 op de rekening van Fortuna SC te zijn bijgeschreven. Medio april 2017 kun je je certificaat vervolgens op de mat verwachten.

Deze verzendregeling wordt eenmalig aangeboden door Fortuna SC: na 31 maart 2017 kan er niet meer van deze regeling gebruikt worden gemaakt en zal er gebruik gemaakt moeten worden van de toekomstige afhaalmomenten c.q. afhaalgelegenheden die door Fortuna Sittard worden georganiseerd.

 

Problemen met de overschrijving

Mocht je een probleem ondervinden met betrekking tot de overschrijving, stuur dan een e-mail naar onze penningmeester Joep Pustjens  via joep.pustjens@fortunasc.nl

 

Namens het bestuur Fortuna SC,

 

Mark Arntz, secretaris.

Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken