Paasactie voor onze Fortuniors (en begeleider)!

Op paasmaandag (17 april 2017 om 14:30 uur) speelt Fortuna Sittard haar enerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen FC Oss en wij willen onze Fortuniors dan ook graag uitnodigen om deze wedstrijd bij te wonen! Alle Fortuniors krijgen van Fortuna SC samen met 1 volwassen begeleider een gratis kaart voor Vak E (lange zijde)!!! 

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen  is kort te reageren op de e-mail die je hierover hebt ontvangen, zodat wij weten dat jij er bij wilt zijn! Mocht je deze e-mail onverhoopt niet hebben ontvangen, dan kun je uiteraard gewoon een e-mailtje sturen naar fortuniors@fortunasc.nl en je gewoon aanmelden! Wij regelen vervolgens dat je je kaartje kunt komen afhalen in het Supportershome  vanaf 13:30 uur! Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdagmiddag 15 april 2017. 

Dit is echter nog niet alles! Bijgevoegd vindt je een hele leuke kleurplaat en als jij deze voor ons inkleurt en in het supportershome inlevert dan zorgen wij ervoor dat onze vrolijke paashaas een presentje voor je achterlaat!

Tot paasmaandag!

Groetjes,

Mireille Zuiverloon en Joep Pustjens

Fortuniors Fortuna Supporters Collectief

P.S. zie jij dit bericht, maar ben je nog geen Fortunior en wil je dit wel heel graag worden? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over de Fortuniors en de mogelijkheden om je aan te melden.

Bas S. uit S.
woensdag 12 april 2017 / 14:04

Vooropgesteld, een goed en leuk initiatief!

Fortuna communiceert dat iedereen tot 15 jaar gratis naar binnen mag (mits er maar een betalende ouder/seizoenskaarthouder bij is). Dus lid of geen lid van Fortuniors.


"De liefde voor Fortuna Sittard is je meestal met de paplepel ingegeven. Maar als je nog geen Fortuna-fan bent, is het natuurlijk niet te laat om dit te worden! Waarschijnlijk trekt een bezoek aan één van onze wedstrijden elk kind direct over de streep. Daarom nodigt Fortuna alle kinderen tot en met 15 jaar uit om de thuiswedstrijd tegen FC Oss te komen (17 april, 14.30 uur). Helemaal gratis, mits je onder begeleiding bent van één betalende volwassene.

Fortuna heeft de afgelopen dagen liefst 85 basisscholen uit de omgeving uitgenodigd om op Tweede Paasdag tegen FC Oss te komen kijken. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Niet getreurd. Als je dus maximaal 15 jaar oud bent en onder begeleiding van een volwassene bent, mag je maandag zonder te betalen binnen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!"


Dus ook niet leden kunnen gratis naar binnen. Sterker nog, niet leden krijgen een kaart naar keuze(?) en hoeven niet "verplicht: op vak E plaats te nemen. Tenminste, zo interpreteer ik het. Aangezien ik een seizoenkaart voor Ricksen heb, wel zo handig.

Enige verschil met lid of geen lid is dus de kleine verrassing.

Ik ga er trouwens ook van uit, dat een betalende volwassene ook twee kinderen (gratis)mag meenemen (-:

Maar nogmaals, een goed initiatief en tot maandag. Ik zal Seb S. uit S. en Fer S. uit S. dan maar een keertje meenemen. Gedraag je Bas...gedraag je.


kiprich
woensdag 12 april 2017 / 14:21

Hi Bas, eens. Bij Fortuna SC liep deze actie al enige weken/maanden he, Fortuna vond dat blijkbaar een dusdanig goed idee dat ze hem overgenomen hebben. :). prima verder, hoe meer zielen hoe meer vreugd!! Bij Fortuna SC kan minimaal 1 begeleider gratis mee naar binnen (vak E) en bij inleveren van de kleurplaat zal de paashaas een presentje geven :)

#samennaoveure ;)
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken