Fortuna fans maken duidelijk statement

Zodra het maar ff wat slechter gaat bij onze zuider-buren valt direct het woord FC Limburg. Fans van Roda jc gaven in de Limburgse media aan dat zij geen heil meer zien in hun club en dat het beter zou zijn om samen met Fortuna Sittard en Mvv te gaan. Blijkbaar is het kwartje in de Parkstad nog niet echt gevallen. De Fortuna Sittard Fans hebben er namelijk jaren geleden voor gekozen om (mogelijk) liever zelf failliet te gaan dan ooit samen met Roda jc. Nu dit zelfde doem scenario ook boven de hoofden van Roda jc  hangt hoeft men op weinig sympathie vanuit de westelijke mijnstreek te rekenen.

Een ludieke actie gericht op de schimmige investeerder, die direct de landelijke pers haalde, (klik hier voor het artikel in de telegraaf) kon dan ook niet uitblijven.  In Sittard staan de gezichten op lachen, hebben we een integere eigenaar  waar we supertrots op zijn en zien we uit naar volgend jaar. Met wat geluk inderdaad weer met een derby tegen Roda :)

 

zefke mols
zaterdag 06 mei 2017 / 11:41

Voetbalhumor ten top!
AT-AT
zaterdag 06 mei 2017 / 11:43
Marco@Stein
zaterdag 06 mei 2017 / 11:52
Don Leo
zaterdag 06 mei 2017 / 12:09

Hahaha, geweldige actie dit!!!! :mrgreen: :lol: :D
Les
zaterdag 06 mei 2017 / 13:42

#FreeKorotaev :lol:
1clubinlimburg
zaterdag 06 mei 2017 / 14:58

Als je het prikbord van Rodajcfans leest.......
Wat een onnozelle.ze denken dat hij onschuldig vast zit.....Feit: Korotaev zit vast sinds 10 februari.En is in afwachting van toestemming op vrijlating op borgtocht.
Al zijn tegoeden zijn bevroren. Bron: http://www.akihl.com

Feit: zijn bedrijf heet AK investmentholding. ( welke rus noemt zijn bedrijf AK ? )
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compari ... 47_and_M16

Feit: zijn bedrijf heeft een filiaal in Djibouti.
<<The Government of Djibouti recognizes its growing banking sector is vulnerable to money laundering and requires monitoring by the Central Bank’s Fraud Investigation Unit (FIU), Djibouti’s financial intelligence unit. >>
bron https://www.state.gov/j/inl/rls/nrcrpt/ ... 239184.htm

Feit: Een zwitserse rus bestaat niet. Je bent Zwitser met een Russisch 2e paspoort of een Rus met een 2e zwitsers paspoort

Feit : hij is gearresteerd bij aankomst in Dubai na terugkomst uit Kerkrade, waar hij 4 mln naar toe heeft gebracht. 2 mln bij Notariskantoor, 2 miljoen op Roda rekening.
Bron : http://www.limburger.nl

Roddel: dit geld is niet van Korotaev maar van zakenpartners die daar geen toestemming voor gaven

Feit : Sporen gewist
Ook de zakelijke rechterhand van Korotaev, de Zwitser Alberto Furger, heeft alle banden verbroken met de investeerder. Bij de presentatie in Kerkrade week Furger niet van diens zijde. Nu heeft hij op internet alle sporen uit het gezamenlijk verleden gewist.
Bron . http://Www.limburger.nl

Mogelijk Feit :Stijn Jansen Is companion van Alberto Furger
http://www.finnav.com/company/advisory- ... -mena.html

Roddel: Frans Timmermans is aan het bemiddelen voor de borgtocht voor AK met de emir /sjeik van Dubai

Verwachting: Volgend seizoen spelen we weer tegen Roda
Fritske emeran
zaterdag 06 mei 2017 / 19:43

Zitterd alein!
PieveSjtiemel
maandag 08 mei 2017 / 05:56

En nu zit ons stadion weer vol met 'ludieke statements'. Mooi hoor.
Ivanhooo
maandag 08 mei 2017 / 10:38

Prima actie! :mrgreen:

Alleen triest dat een aantal hersenloze koempels het nodig vonden om als reactie ons stadion te bekladden.
Gohf
maandag 08 mei 2017 / 10:46

Hangen tegenwoordig toch wel camera's rond het stadion??
Rodajckerkrade
maandag 08 mei 2017 / 13:40

Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!!
Rodajckerkrade
maandag 08 mei 2017 / 13:41

De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!!

FORZA RODA !!!!
Don Leo
maandag 08 mei 2017 / 13:50

Rodajckerkrade schreef:
Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!


Wat is de jupiler ligue??? :lol: :lol: :lol:
fsc68
maandag 08 mei 2017 / 13:51

Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!!


Ach er is een rioolrat ontsnapt oet Parkstad.
:o
Don Leo
maandag 08 mei 2017 / 13:51

Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!!


Afvoerputje van Limburg zul je bedoelen :lol: :mrgreen: :D
Kuppes
maandag 08 mei 2017 / 14:20

Rodajckerkrade schreef:
Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!Maar eens de bevestiging waarom de Oostelijke Mijnstreek een van de grootste krimpregio's van Nederland is. Wat 'n niveau, bedroevend...
AT-AT
maandag 08 mei 2017 / 14:23

Rodajckerkrade schreef:
Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!
-9 punten zelfs ;) Als je iets belachelijk wil maken, doe het dan ook goed :lol:
nuujsjtadt
maandag 08 mei 2017 / 15:04

En probeer eens een leesteken in je lap tekst! Dan begrijp ik je Kerkraadse frustratie misschien beter :D
Bas S. uit S.
maandag 08 mei 2017 / 15:17

En het is verdomme enige en niet enigste. Hoe vaak moet dat nog gezegd worden. Net zoals dat na de q meestal een u komt ( te denken aan cheque). Behalve bij Qock en cinq. Hier geen u na de q.

Tot dusver. Ik heb gezegd.
maarten van k.
maandag 08 mei 2017 / 15:57

Heel roda gelooft in de onschuld van de Russische zakenman Korotaev. Van platform tot oud-spelers. Van sponsors tot suikeroom Schrouff. Terwijl vanaf het begin af aan al grote bedenkingen waren over de Rus. De grote onbekende die ineens een zieltogende degradant gaat helpen. De zogenaamde steenrijke dertiger van wie niemand exact wist waar het geld vandaan kwam. Met miljoenen zou gaan strooien en binnen 5 jaar Champions League beloofde. Heel Nederland deed er lacherig over. Maar die werden door de fans van roda weggezet als jaloers. Op 1Limburg en de Limburgse kranten geen enkele kritische noot. Dit was te mooi om waar te zijn. Te mooi om niet te geloven…

Nu blijkt Korotaev een week na de hilarische persconferentie in kerkrade op 3 februari al te zijn opgepakt. Om vervolgens al meer dan drie maanden in een Saudische gevangenis te zitten. Vanwege een ongedekte cheque? Wie dit gelooft heeft een plank voor de kop. Wat iedereen op zijn klompen aanvoelde gebeurt nu ook. Er is geen rijke Rus die komt helpen. Er komen geen miljoenen investeringen naar kerkrade. Anelka is al lang weggerend. Weer lacht Nederland zich kapot. En met Nederland bedoelen we ook Limburg. Behalve kerkrade dan. De thuisbasis van de rodafans die nog steeds geloven in zijn onschuld. #FreeKorotaev, is het motto. Schrouff wil desnoods zelf naar Dubai zal reizen om alles uit te zoeken en zijn onschuld aan te tonen. Zich volkomen belachelijk makend en de club nog meer schade toebrengend. Want naast de financiële strop die nu dreigt is er vooral de imagoschade. De financiële schade zal wel weer voor de zoveelste keer door de gemeente Kerkrade worden aangevuld (hallo belastingbetaler in 045!). Imagoschade is lastiger te herstellen. Het hardnekkig blijven volhouden in de Russische Korotaev-droom brengt alleen maar meer imagoschade toe. Potentiële sponsoren, een nieuwe trainer, technische staf, wie durft in een club te stappen waar door heel Nederland gniffelend over wordt gedaan?

Ik kom niet op roda sites. Omdat ik weet dat veel rodajc-supporters ook deze site weten te vinden, doe ik op deze manier aan hen deze oproep. Stop deze “#FreeKorotaev”-onzin. Zeg gewoon “shit, stom, hadden we kunnen weten. Laten we de boel nu afsluiten”. Neem je verlies. Stop met jezelf volkomen belachelijk te maken.
zefke mols
maandag 08 mei 2017 / 16:28

maarten van k. schreef:
Op 1Limburg en de Limburgse kranten geen enkele kritische noot.


Die zeen inderdaad noots kritisch (ten tieje van FC Limburg al neit) en zette jeder geliekspel van Achen West met kleur oppe veurpagina.

Auch neit te geluiven dat de gezet en de tilevizie dat drie moandj stil heat gehaute
Mjweetje
maandag 08 mei 2017 / 19:09

Ik ben toch iets terughoudender in het "een lange neus trekken" naar onze zuiderburen. Laten we niet vergeten dat we zelf ook ons bestaansrecht te danken hebben aan Günn, een Turkse investeerder. Goed, zoals het er uitziet, hebben we geluk dat we een betrouwbare investeerder hebben, maar we zijn nog lang niet in staat om zelf onze broek op te houden. Laten we eerst maar eens het vertrouwen van de sponsoren in ons achterland weer herstellen voordat we gaan lachen over wat zich in Kerkrade afspeelt. Tuurlijk, geen leuke vermaak dan leedvermaak, zeker wanneer het roda betreft, maar enige terughoudendheid zou gepast zijn. We zouden zomaar opeens weer de deksel op onze neus kunnen krijgen, wanneer bijvoorbeeld de spanning tussen Turkije en Nederland verder toeneemt, om maar een voorbeeld te noemen.
Ivanhooo
maandag 08 mei 2017 / 23:37

Rodajckerkrade schreef:
Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!

De onderstaande link zou je kunnen helpen.

http://educatie-en-school.infonu.nl/taa ... ekens.html

Deel het met al je koempelvrienden en misschien stijgt het IQ in Parkstad ooit nog eens.
Big Ugly Head
dinsdag 09 mei 2017 / 14:53

Ach, voor een mof schrijft ie best aardig Nederlands. Ik heb zelfs 4 leestekens gezien.
streak74
dinsdag 09 mei 2017 / 15:52

Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!!


Aachen nord
Obsession
dinsdag 09 mei 2017 / 16:40

streak74 schreef:
Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!


Aachen nord


Dat autocorrect ook altijd. Mooiste moet natuurlijk armste zijn. :lol:
streak74
dinsdag 09 mei 2017 / 20:04

Obsession schreef:
streak74 schreef:
Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!


Aachen nord


Dat autocorrect ook altijd. Mooiste moet natuurlijk armste zijn. :lol:En Limburg moet zijn Nord Rhein Westfalen :lol:
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken