Fortuna opent met 8-0 overwinning

Fortuna Sittard heeft de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 8-0 gewonnen. Na een 6-0 ruststand, werden er na rust nog slechts twee doelpunten gemaakt tegen de amateurs van VV Sittard. De doelpunten werden gemaakt door Semedo (3), Dianessy (2), Stokkers (2) en Vlijter. Aanvoerder aan de kant van Fortuna was talent Perr Schuurs, die wederom in positieve zin opviel. Samen met jeugdspeler Essers vormde hij de centrale verdediging. Testspeler Semedo maakte een goede indruk. Ook testspeler Cummins mocht minuten maken. De overige testspelers lijken vertrokken te zijn, als ze al uberhaupt ooit aanwezig zijn geweest bij Fortuna. Nieuwe aanwinsten Vigidal en Heerings kwamen nog niet in actie. Purzycki kwam als enige selectiespeler niet in actie. Daarentegen kregen jeugdspelers Tinnemans en Kourouma wel de kans om zich te bewijzen. Duidelijk werd dat Fortuna op zowel het middenveld als op de vleugels kampt met een groot gebrek aan creativiteit, en verlangt naar versterking.

Opstelling 1e helft: Santos (Cummins), Braun, Schuurs, Essers, Ospitalieri, Smeets, Saddiki, Vlijter, Semedo, Dianessy, Stokkers.

Opstelling 2e helft: Cummins (van de Walle), Avkovsi, Schuurs, Essers, Ospitalieri, Tinnemans, Saddiki, Kourouma, Semedo, Dianessy, Stokkers.

 

Warming-up onder leiding van assistent Gino Facenna​

TGV was verantwoordelijk voor het nodige vuurwerk

Testspeler Semedo viel in positieve zin op. Opvallend: De Portugees speelde met twee verschillende schoenen

Thienbunder
zaterdag 08 juli 2017 / 21:48

Het was heerlijk om weer langs de lijn te staan om naar onze jongens te kijken.
In de eerste 20 minuten vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom.
Na de ingelaste drinkpauze werd het spel minder en zagen we de spelers vaker voor eigen kans gaan.
Desondanks een leuke pot op een heerlijke zomeravond.
Het wachten is op versterkingen.
Amneys
zondag 09 juli 2017 / 00:21

Ik vond Stokkers, Saddiki en Askovski ondermaats spelen. Snap nu helemaal waarom ze hem vorig jaar verhuurd hebben. Dianessy en Schuurs staken er met kop en schouders bovenuit. Semedo is mij ook wel positief opgevallen, ben benieuwd hoe hij het doet tegen een betere tegenstander. Keepers amper aan het werk gezien. Cummins had wel een goede redding in een 1-op-1 situatie.
Les
zondag 09 juli 2017 / 01:14

Tsja. Middenveld en vleugels is al jaren het hele probleem. Hopelijk snel meer versterkingen!
ge1987
zondag 09 juli 2017 / 03:47

Keeper Vv Sittard had ook een paar mooie reddingen in huis!!
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken