Uitnodiging Alg. Ledenvergadering

Op donderdagavond 19 oktober 2017 om 19:30 uur zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Supportershome in het Stadion, alweer de vierde Algemene Ledenvergadering in het nog relatief jonge bestaan van Fortuna SC.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen allereerst de gebruikelijke onderwerpen aan bod komen: zo zal er worden teruggeblikt op vorig seizoen en zal er vooruit gekeken worden naar het huidige seizoen, dit alles in het kader van de doelstellingen van Fortuna SC. Tevens zal onze penningmeester de financiële huishouding van Fortuna SC in kaart brengen en verantwoorden. Ook zal er worden gekeken naar de gigantische groei in leden die Fortuna SC de afgelopen maanden heeft mogen doormaken.

Een tweede belangrijk onderdeel van de Algemene Ledenvergadering is de herbenoeming van een drietal bestuursleden. Volgens schema treden dit jaar onze penningmeester Joep Pustjens af, alsmede onze algemene bestuursleden Rick Gruijters en Remco Lucassen. Allen hebben zich echter herkiesbaar gesteld: Joep Pustjens stelt zich verkiesbaar voor twee bestuursjaren en zowel Rick Gruijters als Remco Lucassen stelt zich herkiesbaar voor één bestuursjaar.

Gezien het feit dat er dit jaar drie herbenoemingen plaatsvinden, bieden wij onze leden natuurlijk ook de mogelijkheid om zichzelf verkiesbaar te stellen als tegenkandidaat van één van de drie bestuursleden. De leden die graag in het bestuur van Fortuna SC willen plaatsnemen, kunnen zich verkiesbaar stellen door een e-mail te sturen naar info@fortunasc.nl. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen de leden vervolgens stemmen over de drie vrijgekomen bestuursfuncties. Tot en met 11 oktober 2017 kunnen leden zich aanmelden.

Naast al het bovenstaande gaat er dit jaar door de Algemene Ledenvergadering een héél belangrijk reglement worden vastgesteld, namelijk de zogenaamde 'referendumregeling' die door Fortuna SC zal worden gebruikt op het moment dat er een beroep op Fortuna SC zal worden gedaan op basis van het gouden aandeel. De referendumregeling houdt kort samengevat in dat in eerste instantie niet het bestuur van Fortuna SC zal beslissen ten aanzien van het gouden aandeel, maar de leden van Fortuna SC zelf. De referendumregeling zal dan ook worden toegelicht door het bestuur van Fortuna SC en het bestuur van de STAK en, indien door de Algemene Ledenvergadering akkoord bevonden, zal de referendumregeling formeel worden vastgesteld, waarmee het stemrecht formeel bij de leden van Fortuna SC komt te liggen!

Last but not least zal onze clubeigenaar Isitan Gün ons met zijn aanwezigheid verblijden en zullen de aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld om vragen aan hem te stellen over het reilen en zeilen van het 'nieuwe' Fortuna Sittard!

De agenda voor de Algemene Ledenvergadering is voorts als volgt:

1. Opening
2. Jaarverslag activiteiten en werkzaamheden
3. Jaarrekening
4. Decharge
5. Geplande activiteiten seizoen 2017-2018
6. Bestuurssamenstelling
7. Referendumregeling houden aandeel
8. Q&A met clubeigenaar Isitan Gün
9. Sluiting vergadering

Volledigheidshalve wordt opgemerkt dat de Algemene Ledenvergadering alleen toegankelijk is voor de leden van Fortuna SC. Indien je nog geen lid bent, maar wel de Algemene Ledenvergadering wenst bij te wonen of jezelf wilt verzekeren van stemrecht op basis van het gouden aandeel, kun je hier klikken voor alle informatie en het online inschrijfformulier!

Graag willen wij de leden die voornemens zijn de Algemene Ledenvergadering bij te wonen vriendelijk verzoeken een e-mail te sturen naar info@fortunasc.nl. Er geldt absoluut geen verplichting om jezelf als lid aan te melden, maar op deze manier hebben wij een goede inschatting van het aantal personen dat deze avond zal gaan bijwonen.

Voor een hapje en een drankje zal uiteraard worden gezorgd!

Bestuur Fortuna SC

Richard Coenen
woensdag 27 september 2017 / 22:27

Indien geen andere verplichtigingen aanwezig!
Loos
donderdag 28 september 2017 / 09:11

Ik hoop op een grote opkomst en hoor het graag als er speciale wensen zijn of ook een andere spreker graag zien.
vlinderstraatjes
zaterdag 30 september 2017 / 18:41

loos, ik wens dat de geluidsinstalatie op oost het eindelijk doet, je verstaat niks, zou toch jammer zijn nu er meer mensen gaan komen,dat ie nog niet gemaakt is, meschien kan iemand er achter aan zitten dat hier eindelijk wat aan gedaan wordt,this maar een oude tip, en een spéésiale wens.dat meen ik oprecht. meschien weet jij loos bij wie je terecht kunt hiervoor, er wordt al weken gezegt dat er aan gewerkt wordt, klop die bewering dan wel? come on zittert, [alvast bedankt voor je uitleg] come on zittert.
Loos
maandag 02 oktober 2017 / 09:23

vlinderstraatjes schreef:
loos, ik wens dat de geluidsinstalatie op oost het eindelijk doet, je verstaat niks, zou toch jammer zijn nu er meer mensen gaan komen,dat ie nog niet gemaakt is, meschien kan iemand er achter aan zitten dat hier eindelijk wat aan gedaan wordt,this maar een oude tip, en een spéésiale wens.dat meen ik oprecht. meschien weet jij loos bij wie je terecht kunt hiervoor, er wordt al weken gezegt dat er aan gewerkt wordt, klop die bewering dan wel? come on zittert, [alvast bedankt voor je uitleg] come on zittert.

Ik heb het bij de club wel eens aangegeven. Er wordt gekeken naar een nieuwe installatie omdat reparatie niet loont/mogelijk is. Daarvan zijn de kosten echter wel 150.000 en de grote vraag is wie hiervoor gaat/moet betalen... Zelfde als de verwarming op de hoofdtribune, die komt nog uit de Baandert en daar zijn reserve-onderdelen niet eens meer voor te krijgen.
vlinderstraatjes
maandag 02 oktober 2017 / 13:12

ooo ongelooflijk wat een koste plaatje, de clup en organizatie zal belangrijkere zaken voor laten gaan, zodat Fortuna weer gezond word op financieel gebied, en dat is te begrijpen als dat zo zou zijn, meschien kunnen wij als supporters een klein duitje in het zakje doen. alle beetjes helpen. loos bedankt voor je réactie.
from the wilderness
zaterdag 14 oktober 2017 / 09:53

Dit zijn AD boxen kunnen op dit termijn niet versleten zijn, zoals je weet zitten in stadion steenmarters er kan hooguit kabel kapot gevreten zijn,
Je moet bedenken dat die boxen van 19 wedstrijden per jaar 2 uurtjes waar eens wat door afgeroepen word nu al kapot zouden zijn echt niet, dit zijn top boxen en denk dat gewoon met aansluiting of iets anders misschien te maken heeft, je geeft al aan dat het oost kant is dus dat bevestigd al dat daar wat mis is en niet hele installatie, RB SOUND ELSLOO zou ik Rob Bruisten eens bellen, geloof me dit kan niet AD boxen zijn echt prima en kostbaar die zijn echt nog goed dan is er iets anders mis !!!!!
from the wilderness
zaterdag 14 oktober 2017 / 09:59

from the wilderness schreef:
Dit zijn AD boxen kunnen op dit termijn niet versleten zijn, zoals je weet zitten in stadion steenmarters er kan hooguit kabel kapot gevreten zijn,
Je moet bedenken dat die boxen van 19 wedstrijden per jaar 2 uurtjes waar eens wat door afgeroepen word nu al kapot zouden zijn echt niet, dit zijn top boxen en denk dat gewoon met aansluiting of iets anders misschien te maken heeft, je geeft al aan dat het oost kant is dus dat bevestigd al dat daar wat mis is en niet hele installatie, RB SOUND ELSLOO zou ik Rob Bruisten eens bellen, geloof me dit kan niet AD boxen zijn echt prima en kostbaar die zijn echt nog goed dan is er iets anders mis !!
daar bij is het de helft thuiswedstrijden dus hooguit 10 en misschien beker wedstrijden pak voor mijn part max 15 bestaat gewoon niet, heb 25 jaar in muziek gezeten op volle sterkte iedere dag in weekend boxen belast en flink soms maar die kreeg je niet kapot !!
PieveSjtiemel
zaterdag 14 oktober 2017 / 10:42

Tel het aantal wedstrijden uit de Baandert er ook nog even bij :mrgreen:
from the wilderness
zaterdag 14 oktober 2017 / 11:35

Nou dan ben je niet op de hoogte deze zijn in nieuw stadion nieuw gekomen Janssen H hebben die toen gehangen !!!
Johnie johnie
zondag 15 oktober 2017 / 09:32

Wat hiet wordt aangekaart over de boxen is waarschijnlijk niet iets waar Fortunasc iets aan kan doen Loos, maar aankaarten bij Gün kan altijd wel op die vergadering. Tegen Nec zet ik ook op oost, normaal Ricksen en idd. doen de boxen het niet. Ik hoorde om me heen dat ze het hele seizoen al niet werken. Hier was veel commentaar/onbegrip op/over. Opmerkingen van: "komt eens meer publiek doet de geluidsinstallatie het weer niet", "amateuristisch" etc. Je kent het wel. Het moet toch mogelijk zijn om zolang het niet fatsoenlijk gemaakt is dat een geluidsman/DJ een paar boxen via een statief opzet en verbindt met de installatie. Kan me niet voorstellen dat dit technisch niet mogelijk is.
Allemaal voor de goodwil voor onze club te vergroten. Nu het zo goed gaat moet de club juist doorpakken. Zou fijn zijn als dit aangekaart wordt op de vergadering, hopelijk wordt het dan opgepakt. @Loos is niet bedoeld als kritiek, zeer zeker niet. Maar we willen allemaal dat de huidige tijden nog heel lang zullen duren.
nuujsjtadt
zondag 15 oktober 2017 / 10:17

Lijkt me geen onmogelijke opgave om de installatie dit seizoen nog aan de praat te krijgen. Dat vervangen is iets voor in de zomerstop. Voor nu gewoon uitzoeken hoe er geluid komt op Oost! Als de rest van het stadion wél werkt, kan het geen rocketscience zijn om dit voor elkaar te krijgen. Inderdaad donderdag even oppakken. Is momenteel wel ergernis no.1 op Oost.
from the wilderness
zondag 15 oktober 2017 / 13:32

Je pakt gewoon een box wat niet werkt af en kijk die naar op andere plaats waar werkende box hangt en plugt die even om werkt hij dan weet je dat kabel ergens breuk moet hebben van versterker naar boxen of die uitgang in versterker is kapot naar de oost kant ,met hoogwerker is dit zo gebeurd !!!
silvio62
zondag 15 oktober 2017 / 18:19

Lijk me toch niet moeilijk om via een hoofdsponsor een hoogwerker te regelen en de boel nakijken.
Loos
maandag 16 oktober 2017 / 09:19

Juist om deze redenen hoop ik ook dat er een leuke groep komt opdagen/zich aanmeldt om te komen. Het is altijd goed om een-op-een met Gün te spreken als supportersgroep.

Ga er overigens maar even vanuit dat speakers al nagekeken zijn en overal aan gewerkt wordt. En bovendien zijn de speakers van een kwaliteit die niet voldoet, al jaren niet. Ook al staan ze aan. Het geluid is dof, hoorbaar vanaf het midden van de tribune naar boven en op Ricksen Side weten supporters nog altijd niet wat onze goaltune nu eigenlijk is... ondanks alle doelpunten.
fsc68
maandag 16 oktober 2017 / 09:48

Wat is de goaltune dan?
Ik hoor hem wel maar ik ken het nummer niet.
Loos
maandag 16 oktober 2017 / 12:49

fsc68 schreef:
Wat is de goaltune dan?
Ik hoor hem wel maar ik ken het nummer niet.

Steve Aoki - Boneless
fsc68
maandag 16 oktober 2017 / 14:25

Oké thnx.
Dennis the Menace
maandag 16 oktober 2017 / 15:59

ooh mogen we dan ook met een taart gooien :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don Leo
maandag 16 oktober 2017 / 18:43

Loos schreef:

Ga er overigens maar even vanuit dat speakers al nagekeken zijn en overal aan gewerkt wordt. En bovendien zijn de speakers van een kwaliteit die niet voldoet, al jaren niet. Ook al staan ze aan. Het geluid is dof, hoorbaar vanaf het midden van de tribune naar boven en op Ricksen Side weten supporters nog altijd niet wat onze goaltune nu eigenlijk is... ondanks alle doelpunten.


Ik hoop inderdaad dat er nu echt een keer iets aan die speakers gedaan gaat worden. Naast goede prestaties op de mat zijn dit soort zaken essentieel om meer supporters in het stadion te krijgen (en te houden...). Ik snap dat de club veel andere prioriteiten heeft, maar kwaliteit van de faciliteiten voor de fans moet echt omhoog.
vlinderstraatjes
maandag 16 oktober 2017 / 18:59

als alle speakers op de zelvde bron zijn aangesloten, en er bv 2 niet werken, en de overige speakers wel. kan het een kabelbreuk zijn,veroorzaakt door een knaag dier.dan kan het zijn dat met de instalatie zelf niets aan de hand is,anders zouden de overige speakers ook niet werken. het tis maar een gokje.
from the wilderness
maandag 16 oktober 2017 / 19:02

Loos schreef:
Juist om deze redenen hoop ik ook dat er een leuke groep komt opdagen/zich aanmeldt om te komen. Het is altijd goed om een-op-een met Gün te spreken als supportersgroep.

Ga er overigens maar even vanuit dat speakers al nagekeken zijn en overal aan gewerkt wordt. En bovendien zijn de speakers van een kwaliteit die niet voldoet, al jaren niet. Ook al staan ze aan. Het geluid is dof, hoorbaar vanaf het midden van de tribune naar boven en op Ricksen Side weten supporters nog altijd niet wat onze goaltune nu eigenlijk is... ondanks alle doelpunten.


LOOS die boxen zijn top merk ik weet tenminste waar ik over praat en schijnbaar lees je niet goed dat geluid uit boxen verkeerd komt hoeft niet aan boxen te liggen verkeerde instelling bij versterker of kabel breuk kan hier rede van zijn die boxen zijn van zeer goede kwaliteit geloof dat nu maar van een kenner !!!!
En daar bij als de boxen door gekoppeld zijn dat van een box een kabel naar volgende box gaat is het nog gunstiger want dan kan die kabel een breuk hebben en hoef je die maar te vervangen maar je komt wel alles van bekabeling aan het controleren weet zeker als ze boxen afpakken en op kabel aansluiten waar box het wel doet dat er volgens mij weinig boxen of misschien wel geen defect zullen zijn, heeft zeker andere oorzaak 100 procent!!!!
The Silent Man
maandag 16 oktober 2017 / 19:32

Wat ik begreep bij een rondleiding was het qua boxen al jarenlang niet een kwestie van “of”, maar van “wanneer”. En die “wanneer” is dus nu gekomen.
Bij de oplevering van het stadion konden de 4 tribunes afzonderlijk ingesteld worden qua volume. Mettertijd en na de degradatie is er praktisch geen onderhoud meer geweest en als gevolg van storingen / niet updaten software (kostentechnisch) is gekozen voor een ringleiding (alle tribunes aan elkaar gekoppeld).
Hierbij kan 1 storing dus gevolgen hebben voor verschillende tribunedelen.
Ter hierbij de inhoud van een ketel frituurvet op die over de versterkers, die in het cateringpunt op Oost staan, is gekukeld en je hoeft geen helderziende te zijn om te begrijpen dat dit ook niet positief is.
Tot er een nieuwe installatie komt of een grondige revisie plaats zal vinden zullen Oost en het gastenvak van muziek en de huishoudelijke mededelingen van de speaker verstoken blijven.
smeets
maandag 16 oktober 2017 / 19:42

Met een hoogwerker zal de storing binnen een paar uur opgelost zijn.
Als elektronicus weet ik waar ik ver praat. Een DJ weet ook alles hiervan en een oplossing is zo gemaakt.

Logisch nadenken en storing zoeken
Don Leo
maandag 16 oktober 2017 / 20:29

smeets schreef:
Met een hoogwerker zal de storing binnen een paar uur opgelost zijn.
Als elektronicus weet ik waar ik ver praat. Een DJ weet ook alles hiervan en een oplossing is zo gemaakt.

Logisch nadenken en storing zoeken


Ga je gang Smeets, los jij het als elektronicus dan maar even op!
Sjors
maandag 16 oktober 2017 / 20:36

Mss iemand die eens kan navragen hoe het exact zit met de trainer en de beste spelers momenteel en hun toekomst bij fortuna?
Als ze zo doorgaan zijn we ze dan zo weer kwijt volgend seizoen en moeten we op alweer nieuwe spelers rekenen of kunnen we eindelijk eens bouwen aan een elftal wat langer "zit"??
Zoals dat vroeger was. Met bijv v Bommel en Hamming Maessen etc dat men er nou eens voor zorgt dat een team bij elkaar blijft dan kan je er verder mee gaan opbouwen bijv. Dat gebeurd bij de meeste teams die goed presteren zijn toch de teams die bij elkaar blijven en niet ieder jaar weer 20 anderen. Dat werkt niet. Hebben we afgelopen 15 jaar wel kunnen zien. De Baandert-tijden zijn nooit mee terug gekomen. Helaas.
Ik ben zelf geen lid en ook geen mogelijkheid om aanwezig te zijn dus wellicht zou men hier eens iets over kunnen vragen...Het hoeft niet maar misschien zijn er meer geïnteresseerden hierin.
AT-AT
maandag 16 oktober 2017 / 21:00

Sjors schreef:
Mss iemand die eens kan navragen hoe het exact zit met de trainer en de beste spelers momenteel en hun toekomst bij fortuna?
Als ze zo doorgaan zijn we ze dan zo weer kwijt volgend seizoen en moeten we op alweer nieuwe spelers rekenen of kunnen we eindelijk eens bouwen aan een elftal wat langer "zit"??
Zoals dat vroeger was. Met bijv v Bommel en Hamming Maessen etc dat men er nou eens voor zorgt dat een team bij elkaar blijft dan kan je er verder mee gaan opbouwen bijv. Dat gebeurd bij de meeste teams die goed presteren zijn toch de teams die bij elkaar blijven en niet ieder jaar weer 20 anderen. Dat werkt niet. Hebben we afgelopen 15 jaar wel kunnen zien. De Baandert-tijden zijn nooit mee terug gekomen. Helaas.
Ik ben zelf geen lid en ook geen mogelijkheid om aanwezig te zijn dus wellicht zou men hier eens iets over kunnen vragen...Het hoeft niet maar misschien zijn er meer geïnteresseerden hierin.

Dat is vrij makkelijk te beantwoorden, een hoop spelers hebben langdurige contracten of nog een optie in het contract. Via transfermarkt kan er wel een lijstje gemaakt worden. Sunday Oliseh heeft ook nog een optie voor een jaar in zijn contract staan. De nieuwe spelers die onder Gün zijn aangetrokken, hebben bijna allemaal een langdurig contract gekregen. Dus wat dat betreft zou ik met vertrouwen naar de toekomst kijken.
Rdorenberg
maandag 16 oktober 2017 / 22:09

Als je succes hebt zijn er altijd clubs die gaan trekken aan spelers en dat zal bij Fortuna niet anders zijn. Van de basis elftal hebben vele een langdurig contracten. Met andere woorden, als een club een speler wilt moeten ze flink cashen. Fortuna staat er op dat gebied goed voor.
Dennis the Menace
dinsdag 17 oktober 2017 / 10:10

ftw en smeets gaan er de komenee dagen dus voor zorgen dat we vrijdag topgeluid hebben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don Leo
dinsdag 17 oktober 2017 / 10:33

Dennis the Menace schreef:
ftw en smeets gaan er de komenee dagen dus voor zorgen dat we vrijdag topgeluid hebben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Haha, ik ben erg benieuwd! :lol:
from the wilderness
dinsdag 17 oktober 2017 / 19:00

In verleden jaren terug en niet verkeerd bedoeld maar heb ik mensen zien werken boxen wat het niet deden om te ruilen deze hadden ven geluid totaal geen ervaring dachten kabel er uit en op nieuw er in als daar al verkeerde kabel en verkeerde ingang zit is het al mis !! iedere box daar heeft input en output, van versterker naar box ga je naar input de kabel wat naar volgende box gaat in de output die gaat weer naar volgende box in input en zo ga je verder zit daar een tussen die niet goed is doet de rest wat er na komt niets meer of dof geluid zoals beschreven werd door loos en die tussen kabels tussen boxen kunnen ook aangevreten zijn door steenmarter of de kabel van versterker naar eerste box dit zal je toch komen aan het controleren veel succes
from the wilderness
dinsdag 17 oktober 2017 / 19:48

Nou heb zojuist even gebeld met Rob Bruisten van RB sound in Elsloo of hij wat voor de club kon betekenen hij was wat dat betreft wel soepel en ik zij dat er misschien wel een mogelijkheid in trant van barteldeal iets mogelijk zou kunnen zijn hij zij er geen nee tegen en zij dat hij eerst een wilde komen luisteren en dat de club even contact met hem moest opnemen 06 53702192 deze man is hierin zeer ervaren dus grijp je kans LOOS Ik heb m,n best gedaan rest is voor jullie dit is wel top bedrijf en zeer soepel en sportief wat financiele betreft succes zou ik zeggen !!!! en wie weet kun je hem gelijk strikken om sponsering ????? alles is mogelijk !!!
De mannen die bovenaan staan
dinsdag 17 oktober 2017 / 21:57

Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.
nuujsjtadt
dinsdag 17 oktober 2017 / 22:00

from the wilderness schreef:
Nou heb zojuist even gebeld met Rob Bruisten van RB sound in Elsloo of hij wat voor de club kon betekenen hij was wat dat betreft wel soepel en ik zij dat er misschien wel een mogelijkheid in trant van barteldeal iets mogelijk zou kunnen zijn hij zij er geen nee tegen en zij dat hij eerst een wilde komen luisteren en dat de club even contact met hem moest opnemen 06 53702192 deze man is hierin zeer ervaren dus grijp je kans LOOS Ik heb m,n best gedaan rest is voor jullie dit is wel top bedrijf en zeer soepel en sportief wat financiele betreft succes zou ik zeggen !!! en wie weet kun je hem gelijk strikken om sponsering ????? alles is mogelijk !!


Mooi Jan, dit is al een aanzet. Misschien valt het mee en is het gemakkelijk verholpen.
nuujsjtadt
dinsdag 17 oktober 2017 / 22:00

De mannen die bovenaan staan schreef:
Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.


Remie :mrgreen:
Don Leo
dinsdag 17 oktober 2017 / 23:28

De mannen die bovenaan staan schreef:
Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.


Die speakers moeten gewoon werken, dat werkt sfeer verhogend. Kapotte speakers is gewoon amateuristisch.
Stefske
woensdag 18 oktober 2017 / 00:00

Don Leo schreef:
De mannen die bovenaan staan schreef:
Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.


Die speakers moeten gewoon werken, dat werkt sfeer verhogend. Kapotte speakers is gewoon amateuristisch.


Het is niet alleen amateuristisch, maar ook nog eens gevaarlijk. Als er eens de pleuris uitbreekt, ontruiming, brand, weet ik veel wat.. dan wens ik Fortuna en Gün toch heel erg veel succes met uitleggen dat omroepen helaas niet werkte i.v.m. een al jaren bekend probleem aan de geluidsinstallatie.

Waarom worden er niet een 5 of 6 tal boxen geleased, op een stang gezet en aangesloten met honderden meters kabels? Willen ze dusdanig lang wachten met de afweging vervangen/repareren tot de boxen vanzelf eens naar onder komen?
Don Leo
woensdag 18 oktober 2017 / 00:57

Stefske schreef:
Don Leo schreef:
De mannen die bovenaan staan schreef:
Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.


Die speakers moeten gewoon werken, dat werkt sfeer verhogend. Kapotte speakers is gewoon amateuristisch.


Het is niet alleen amateuristisch, maar ook nog eens gevaarlijk. Als er eens de pleuris uitbreekt, ontruiming, brand, weet ik veel wat.. dan wens ik Fortuna en Gün toch heel erg veel succes met uitleggen dat omroepen helaas niet werkte i.v.m. een al jaren bekend probleem aan de geluidsinstallatie.

Waarom worden er niet een 5 of 6 tal boxen geleased, op een stang gezet en aangesloten met honderden meters kabels? Willen ze dusdanig lang wachten met de afweging vervangen/repareren tot de boxen vanzelf eens naar onder komen?


Goed punt!
Loos
woensdag 18 oktober 2017 / 08:59

Stefske schreef:
Don Leo schreef:
De mannen die bovenaan staan schreef:
Lekker belangrijk man. Laat de speakers maar lekker zoals ze zijn, dan hoeven we dat oeverloos gezwam ook niet aan te horen voor de wedstrijd en in de rust. Ik kom om naar het voetbal te kijken en bier te drinken. Niets meer, niets minder.


Die speakers moeten gewoon werken, dat werkt sfeer verhogend. Kapotte speakers is gewoon amateuristisch.


Het is niet alleen amateuristisch, maar ook nog eens gevaarlijk. Als er eens de pleuris uitbreekt, ontruiming, brand, weet ik veel wat.. dan wens ik Fortuna en Gün toch heel erg veel succes met uitleggen dat omroepen helaas niet werkte i.v.m. een al jaren bekend probleem aan de geluidsinstallatie.

Waarom worden er niet een 5 of 6 tal boxen geleased, op een stang gezet en aangesloten met honderden meters kabels? Willen ze dusdanig lang wachten met de afweging vervangen/repareren tot de boxen vanzelf eens naar onder komen?

Als je even naar boven scrolt zie je dat ik al zeg dat club ermee bezig is. Ik ga er verder niets aan doen overigens, dit is aan de club.
sjimmy
woensdag 18 oktober 2017 / 09:11

nuujsjtadt schreef:
from the wilderness schreef:
Nou heb zojuist even gebeld met Rob Bruisten van RB sound in Elsloo of hij wat voor de club kon betekenen hij was wat dat betreft wel soepel en ik zij dat er misschien wel een mogelijkheid in trant van barteldeal iets mogelijk zou kunnen zijn hij zij er geen nee tegen en zij dat hij eerst een wilde komen luisteren en dat de club even contact met hem moest opnemen 06 53702192 deze man is hierin zeer ervaren dus grijp je kans LOOS Ik heb m,n best gedaan rest is voor jullie dit is wel top bedrijf en zeer soepel en sportief wat financiele betreft succes zou ik zeggen !! en wie weet kun je hem gelijk strikken om sponsering ????? alles is mogelijk !!


Mooi Jan, dit is al een aanzet. Misschien valt het mee en is het gemakkelijk verholpen.Jan dit is jouw taak niet, jij hoeft niet te gaan bellen of een ondernemer iets voor de club kan betekenen. daar hebben we mensen voor in dienst die daar meer capabel voor zijn dan jij. tevens zeiken deze mensen de club niet af als ze weer iets voor de voeten valt
from the wilderness
woensdag 18 oktober 2017 / 11:53

SJIMMY schijnbaar hebben ze die mensen niet, aangezien het nog naar jaren niet verholpen is !! in verleden hebben zo,n praatjes makers gelijk aan jou ook geen zode aan de dijk gezet dus als je clubliefde had zou je blij moeten zijn als iemand hand toesteekt en dat dom gezwets van je boeit me voor geen meter !!!
Maar mensen wat veel voor club hebben gedaan worden al jaren verguist en weg gejaagd door zo,n zelfde gasten als jou ik zou zeggen los jij het maar op praatjes maker !!!!!
sjimmy
woensdag 18 oktober 2017 / 12:18

from the wilderness schreef:
SJIMMY schijnbaar hebben ze die mensen niet, aangezien het nog naar jaren niet verholpen is !! in verleden hebben zo,n praatjes makers gelijk aan jou ook geen zode aan de dijk gezet dus als je clubliefde had zou je blij moeten zijn als iemand hand toesteekt en dat dom gezwets van je boeit me voor geen meter !!
Maar mensen wat veel voor club hebben gedaan worden al jaren verguist en weg gejaagd door zo,n zelfde gasten als jou ik zou zeggen los jij het maar op praatjes maker !!Jan

je hebt idd in t verleden heel veel voor de club gedaan. dat staat buiten kijf.
Echter heb jij de club ook heel veel schade toegebracht door steeds op facebook de vuile was buiten te hangen, en je daar constant leeg te kotsen over alles wat niet goed was volgens jou.
De club heft idd na de reorganisatie dit sort mensen allemaal buiten gezet, een juiste keuze volgens mij.
Jij hoort daar echter niet bij. Jij hebt jezelf buitenspel gezet
Loos
woensdag 18 oktober 2017 / 12:20

Ga nou niet zijn berichten quoten... ik ben net blij dat die bij mij allemaal geblokkeerd en verborgen zijn :lol:

Laat de club nou gewoon haar werk doen, speakers duren niet lang meer. Deze nieuwe club is er pas een jaar en voor hen is al het achterstallig onderhoud 'nieuw'.
Rdorenberg
woensdag 18 oktober 2017 / 12:35

Gelukkig is de club ervan op de hoogte en nu is het aan hen om er iets aan te doen. Zijn er nog meer knelpunten in en rondom het stadion? Hoe zit het met afbouw van stadion? En hoe zit het met de koop van het stadion? Speelt dat nog of staat dat op een laag pitje?
Zitterd Centrum
woensdag 18 oktober 2017 / 12:36

Waarempel, het gaat goed met de club en plotseling komen bepaalde figuren weer boven drijven.
Achter Fortuna
woensdag 18 oktober 2017 / 12:47

Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.
Don Leo
woensdag 18 oktober 2017 / 12:50

Achter Fortuna schreef:
Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.


Inderdaad, ik ben daar zelf ook bijna een keer op mijn bek gegaan! :x
Achter Fortuna
woensdag 18 oktober 2017 / 13:00

Met betrekking tot de aankoop van het stadion is het ook een goede vraag in de algemene vergadering.

1.Vraag: Als het al rond is vindt Fortuna het echt relevant om hierover mededeling te doen?

2. Vraag: De langdurige onderhandelingen zijn nog gaande? Waarbij het zou gaan over een vier a vijftal betrokkenen die zouden willen participeren in de verdeelsleutel van de 100% aankoop van het stadion.
Loos
woensdag 18 oktober 2017 / 13:02

Rdorenberg schreef:
Gelukkig is de club ervan op de hoogte en nu is het aan hen om er iets aan te doen. Zijn er nog meer knelpunten in en rondom het stadion? Hoe zit het met afbouw van stadion? En hoe zit het met de koop van het stadion? Speelt dat nog of staat dat op een laag pitje?

Stadion is nu eigendom van een aantal Fortuna-personen om het zo maar te noemen. Afbouw/nieuwe huurders loopt en binnenkort zal als het goed is een soort van wereldrestaurant beginnen met verbouwen. Andere geïnteresseerden volgen hopelijk. Zal vragen of hier iets over gecommuniceerd kan worden.

Achter Fortuna schreef:
Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.

Dat is wel iets dat ik kan aangeven. Bedankt.
Rdorenberg
woensdag 18 oktober 2017 / 13:14

Loos schreef:
Rdorenberg schreef:
Gelukkig is de club ervan op de hoogte en nu is het aan hen om er iets aan te doen. Zijn er nog meer knelpunten in en rondom het stadion? Hoe zit het met afbouw van stadion? En hoe zit het met de koop van het stadion? Speelt dat nog of staat dat op een laag pitje?

Stadion is nu eigendom van een aantal Fortuna-personen om het zo maar te noemen. Afbouw/nieuwe huurders loopt en binnenkort zal als het goed is een soort van wereldrestaurant beginnen met verbouwen. Andere geïnteresseerden volgen hopelijk. Zal vragen of hier iets over gecommuniceerd kan worden.

Achter Fortuna schreef:
Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.

Dat is wel iets dat ik kan aangeven. Bedankt.


Had Gün vorig jaar niet ook interesse om het stadion te kopen? Ziet hij er vanaf? Of waarom is het niet doorgegaan? Verder prima dat een aantal Fortuna mensen het stadion hebben over genomen.
Rdorenberg
woensdag 18 oktober 2017 / 13:27

Nu de organisatie is opgebouwd en nu we eindelijk goed presteren, waar ligt de focust van Gün nu komend jaar? Kan me niet voorstellen dat hij achterover leunt, nu stil zit en zit te genieten. Ik ben benieuwd of we nog iets mogen verwachten komende maanden/volgend jaar? Ik zou niet weten wat, maar ik heb een gevoel dat Gün nog met iets mooist bezig is om de club vooruit te krijgen. :mrgreen:
from the wilderness
woensdag 18 oktober 2017 / 14:44

sjimmy schreef:
from the wilderness schreef:
SJIMMY schijnbaar hebben ze die mensen niet, aangezien het nog naar jaren niet verholpen is !! in verleden hebben zo,n praatjes makers gelijk aan jou ook geen zode aan de dijk gezet dus als je clubliefde had zou je blij moeten zijn als iemand hand toesteekt en dat dom gezwets van je boeit me voor geen meter !!
Maar mensen wat veel voor club hebben gedaan worden al jaren verguist en weg gejaagd door zo,n zelfde gasten als jou ik zou zeggen los jij het maar op praatjes maker !!Jan

je hebt idd in t verleden heel veel voor de club gedaan. dat staat buiten kijf.
Echter heb jij de club ook heel veel schade toegebracht door steeds op facebook de vuile was buiten te hangen, en je daar constant leeg te kotsen over alles wat niet goed was volgens jou.
De club heft idd na de reorganisatie dit sort mensen allemaal buiten gezet, een juiste keuze volgens mij.
Jij hoort daar echter niet bij. Jij hebt jezelf buitenspel gezet


Juist door dat ik de mensen wat Club schade toebrachten al jaren!! en vuile was heb buiten gehangen zijn die wel buitenspel gezet !! en als ik daar dan buitenspel door kom te staan dit te zeggen vind ik geen probleem wat 10 jaar eerder moest gebeuren is gedaan klaar schone bezems vegen het best.
Maar schijnbaar wisten wij meer dan menig ander hier, gelukkig ben blij in ieder geval dat schoon schip gemaakt is nu !! er is maar een ding belangrijk dat is de club, en supporteren via tv is ook geen probleem voor me de gezonde jaren en tijd wat ik heb beleeft neemt me toch niemand meer af denk dat hoe ik in Fortuna 54 park zat jij de pamper nog om had, ik heb club geen schade toegebracht eerder slapende mensen wakker geschut,en dingen en sponsoren binnen gebracht maar schijnbaar ben je slecht op de hoogte zoals meerderen hier niks weten wel roepen, het boeit me echt niet de echte weten wel beter .
Daar bij vreemd dat ze bij vriend van me gaan vragen of ik nog iets voor club wilde betekenen, maar me zelf niet durven benaderen een van bestuur , nou antwoord is duidelijk nee nooit meer .
Want dit soort berichten kreeg ik al hoe ik iedere dag bezig was voor club !!! zoveel mogelijk binnen te halen van bommel is daar getuige van anonieme berichten telefoontjes terwijl je je best aan het doen was met velden door weer en wind en s,middags sponsoren en industrie gebieden afliep om zoveel mogelijk binnen te halen tot s avonds 9 uur wil niet in herhaling vallen maar dit ondankbaar en afgunstig gedoe voor mij dus nooit meer groet en succes !!!
Rdorenberg
woensdag 18 oktober 2017 / 15:41

Jan, Het beste is gewoon om er nu over te stoppen. Laat het rusten en geniet van Fortuna. Hier zit niemand op te waxhten. Het ging om de stadionspeakers, en je hebt Loos zijn antwoord gehoord...nou dan is dat helder en zien /horen we vanzelf wel of het is opgelost.

Dit is Fortuna 2.0, mensen die met passie zich inzetten voor onze geel/groene trots, laten we een dikke streep onder het verleden zetten en bouwen aan een mooie toekomst, iedereen kan daar aan bijdrage, daar hebben we met z'n alle veel meer aan. Het verleden is exit.
from the wilderness
woensdag 18 oktober 2017 / 15:59

Voor mij ok maar als een JIMMY weer begint met verleden als ik helpende hand wil geven, kan hij antwoord krijgen !! wil net als anderen club beste gunnen !!!
Alhoewel ik Loos zijn bedrag van 150000 niet serieus neem weet niet hoe hij hier aan komt, maar dat is onmogelijk wil zich zeker een bedrijf verreiken aan club en ook nog de gebruikte boxen in nemen zou toch RB SOUND eens laten komen is maar waarschuwing .
Laten we verleden maar rusten !!!!
Big Ugly Head
woensdag 18 oktober 2017 / 18:23

Don Leo schreef:
Achter Fortuna schreef:
Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.


Inderdaad, ik ben daar zelf ook bijna een keer op mijn bek gegaan! :x


Sjors, kop jij hem in of moet ik het zelf doen? :lol: :lol: :lol:
Les
woensdag 18 oktober 2017 / 19:51

'Dat is te merken?' :lol:

Wel mooi om te zien hoe veel er veranderd is. Het stadion is redelijk geruisloos in andere handen gekomen, we maken ons weer druk om boxen (terecht overigens) ipv het spel op de wei.

Wellicht nog een dingetje, wellicht ook niet: Hoe is het gesteld met de staat van het (vrouwen)sanitair? Ik maak persoonlijk zelden gebruik van de wc's en dat had een reden :lol:
Don Leo
woensdag 18 oktober 2017 / 19:56

Big Ugly Head schreef:
Don Leo schreef:
Achter Fortuna schreef:
Het zou handig zijn als achter de tweede trap op Oost een stukje openliggend beton wordt dichtgemetseld. Diverse mensen zien struikelen.


Inderdaad, ik ben daar zelf ook bijna een keer op mijn bek gegaan! :x


Sjors, kop jij hem in of moet ik het zelf doen? :lol: :lol: :lol:


Haha BIJNA kerel, BIJNA! :mrgreen:
Fritske emeran
donderdag 19 oktober 2017 / 15:36

16.30 breaking news?
Hoop dan wel op goed nieuws
AT-AT
donderdag 19 oktober 2017 / 15:47

Fritske emeran schreef:
16.30 breaking news?
Hoop dan wel op goed nieuws

Lijkt me niet dat je slecht nieuws zo aan gaat kondigen :lol:

Ben in ieder geval benieuwd! Contractnieuws, sponsor?
streak74
donderdag 19 oktober 2017 / 16:25

Ik kan alleen maar zien dat het dit seizoen, vanaf de komst van Gün het met Fortuna Sittard op alle fronten bergop gaat, zowel naast als op het veld.

Zoon van een kameraad van mij speelt bij Fortuna O19 en ik moet zeggen hij is stevig te spreken erover, hij vind het nu professioneler dan bv een tweetal jaar geleden.

En natuurlijk zijn er verbeterpunten......op alle vlakken, MAAR het allerbelangrijkste Fortuna leeft!!!!! (En hoe)

Laten we hopen dat het morgen tegen Eindhoven op sportief vlak een positief vervolg gaat krijgen en dat er morgen weer een 1000 toeschouwers meer komen dan tegen NEC, of nog meer.

FSC ga zo door
Sp33lfiets
donderdag 19 oktober 2017 / 16:31

Fritske emeran schreef:
16.30 breaking news?
Hoop dan wel op goed nieuws


Schuurs verlengt zijn contract.
AT-AT
vrijdag 20 oktober 2017 / 12:41

Goed georganiseerde avond! Top dat Gün ook aanwezig was om vragen te beantwoorden. Tevens ook uitstekend om te horen dat ze er volop mee bezig zijn om de geluidsinstallatie te vervangen en dergelijke :mrgreen:
Don Leo
vrijdag 20 oktober 2017 / 13:29

AT-AT schreef:
Goed georganiseerde avond! Top dat Gün ook aanwezig was om vragen te beantwoorden. Tevens ook uitstekend om te horen dat ze er volop mee bezig zijn om de geluidsinstallatie te vervangen en dergelijke :mrgreen:


Goed om te horen. Is er ook een indicatie gegeven wanneer de geluidsinstallatie gerepareerd zal zijn?
vlinderstraatjes
vrijdag 20 oktober 2017 / 14:51

mooi te lezen dat er hard aan gewerkt wordt, dit gaf Loos eerder ook al aan. klinkt toch mooi als al die doelpuntenmakers omgeroepen worden, en hun namen loeiehard door het stadion horen galmen,dat geeft axtra kracht voor de doelpuntenmakers. 7 uur aanwezeg, leker voorgenieten,van het al aanwezig zijn.
AT-AT
vrijdag 20 oktober 2017 / 18:04

Don Leo schreef:
AT-AT schreef:
Goed georganiseerde avond! Top dat Gün ook aanwezig was om vragen te beantwoorden. Tevens ook uitstekend om te horen dat ze er volop mee bezig zijn om de geluidsinstallatie te vervangen en dergelijke :mrgreen:


Goed om te horen. Is er ook een indicatie gegeven wanneer de geluidsinstallatie gerepareerd zal zijn?

Er moest nog wat geregeld worden met het bedrijf waar ze mee bezig zijn, betaling bijvoorbeeld. Maar zodra dat op korte termijn is geregeld kunnen ze aan de slag gaan. Maar geen echte indicatie qua tijd zodra het rond is, ligt natuurlijk ook aan het bedrijf zelf.
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken