FSC beertasting (= VOL)!

Het einde van een heerlijk seizoen kruipt dichterbij. Fortuna Sittard is verwikkeld in een spannende strijd om het kampioenschap met N.E.C uit Nijmegen. Hiermee hebben we zicht op de absolute hoofdprijs: directe promotie naar de eredivisie. Daarnaast is het ticket van de nacompetitie al binnen en indien we de huidige top 5 klassering  weten te behouden (en dat lijkt mogelijk met het relatief makkelijke programma in het verschiet) bestaat de nacompetitie uit één ronde  tegen een eerste divisie club en -bij winst- een finale ronde. 

De finale wedstrijd is op Zondag 20 mei. Op het moment van schrijven weten we uiteraard nog niet hoe één en ander voor Fortuna Sittard zal uitpakken, maar het idee om samen voorafgaande aan de finale wedstrijd een ode aan dit seizoen te brengen  middels een heuse "Fortuna Sittard Beertasting" lijkt nu al een historisch plan. Het thema is evident, we proeven een zestal Craft beer (speciaal bier) uit de voetbal steden waar we dit seizoen met onze trouwe fanschare het stadion op haar grondvesten hebben doen trillen. Keuze  genoeg, want Nederland is een echt top bierland geworden! Om het geheel in de juiste Fortuna sferen te krijgen zullen we ook een Fortuna Sittard Pub Quiz houden.

De Beertasting is uitverkocht. 
De beertasting bestaat uit het proeven van (minimaal) 6 speciaal bieren (0.15) welke geselecteerd zijn door een Craft beer kenner. Bij een lekker biertje hoort uiteraard ook een lekkere snack en die zit er dan ook zeker bij. Er is plaats voor 24 Fortuna Sittard fans, die hebben zich binnen 24 uur al opgegeven. Daarmee is het event uitverkocht. 

De tasting is in het grootste speciaal biercafé van Sittard; Café het Hophuys op de markt van Sittard. We zullen starten op Zaterdag 19 mei om 16.00 uur en naar verwachting is de tasting rond 19.00 afgelopen. Uiteraard is er na de tasting nog volop gelegenheid om andere bieren te proeven of om met je mede fans het over Fortuna Sittard, en wellicht de finaledag,  te hebben.  

Ivanhooo
zondag 18 maart 2018 / 13:44

Top initiatief! Ik heb me aangemeld 8-)
Mushfake
zondag 25 maart 2018 / 21:33

Ben er ook bij. Top afsluiting van misschien wel een historisch mooi seizoen!
Pruivert
vrijdag 20 april 2018 / 11:05

Is dat Janko links?
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken