Semedo en Schuurs winnen Gouden Stier

Fortunezen Lisandro Semedo en Perr Schuurs hebben beiden een Gouden Stier gewonnen. De peilsnelle en handige Portugees Semedo won de prijs in de categorie Beste Speler en rots in de branding Schuurs pakte de Stier in de categorie Beste Talent. Semedo had met vijftien goals en evenzoveel assists een groot aandeel in het succes van onze promovendus en kreeg van fans, trainers en de aanvoerders van de Jupiler League de voorkeur boven Arnaut Groeneveld (NEC), Mark Diemers, Tarik Tissoudali (beiden De Graafschap) en Sam Hendriks (Go Ahead Eagles).

In de categorie 'Beste Trainer' ging de Gouden Stier nipt aan de neus van hoofdtrainer Claudio Braga voorbij. Ook oud-Fortuna-trainer Sunday Oliseh greep naast deze prijs. De Stier ging uiteindelijk naar Mike Snoei van Telstar die met de club knap bovenin meedraaide en deelneemt aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

De trofeeen worden zaterdag voorafgaand aan de Wedstrijd van de Toekomst tussen Fortuna Sittard en de Suriprofs uitgereikt.

Les
woensdag 09 mei 2018 / 08:47

Mooi, mooi. Proficiat aan beide heren!
vlinderstraatjes
woensdag 09 mei 2018 / 10:18

geféliciteerd. geweldig, 16 jaar niet één prijs, dit jaar staat de kast vol met bronze en goude stieren, en naar de eredivisie. droomen bestaan dus toch nog, ik begin nu pas te beseffen hoe uniek dat is, en wat er allemaal is gebeurt, we staan weer met beide voeten op de grond, met een geweldig goed gevoel. met dank aan Isitan Gun, het bestuur vrijwiligers en suporters.
Reageer ook op dit bericht:

U dient ingelogd te zijn om een bericht achter te laten.
Nog geen account:Klik hier om een account aan te maken