Forumoverzicht Nieuwsberichten Fortuna fans maken duidelijk statement

Fortuna fans maken duidelijk statement

Nuujtsberichte die vur op de website publiceren

maarten van k. Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 108
Heel R*da gelooft in de onschuld van de Russische zakenman Korotaev. Van platform tot oud-spelers. Van sponsors tot suikeroom Schrouff. Terwijl vanaf het begin af aan al grote bedenkingen waren over de Rus. De grote onbekende die ineens een zieltogende degradant gaat helpen. De zogenaamde steenrijke dertiger van wie niemand exact wist waar het geld vandaan kwam. Met miljoenen zou gaan strooien en binnen 5 jaar Champions League beloofde. Heel Nederland deed er lacherig over. Maar die werden door de fans van R*da weggezet als jaloers. Op 1Limburg en de Limburgse kranten geen enkele kritische noot. Dit was te mooi om waar te zijn. Te mooi om niet te geloven…

Nu blijkt Korotaev een week na de hilarische persconferentie in kerkrade op 3 februari al te zijn opgepakt. Om vervolgens al meer dan drie maanden in een Saudische gevangenis te zitten. Vanwege een ongedekte cheque? Wie dit gelooft heeft een plank voor de kop. Wat iedereen op zijn klompen aanvoelde gebeurt nu ook. Er is geen rijke Rus die komt helpen. Er komen geen miljoenen investeringen naar kerkrade. Anelka is al lang weggerend. Weer lacht Nederland zich kapot. En met Nederland bedoelen we ook Limburg. Behalve kerkrade dan. De thuisbasis van de rodafans die nog steeds geloven in zijn onschuld. #FreeKorotaev, is het motto. Schrouff wil desnoods zelf naar Dubai zal reizen om alles uit te zoeken en zijn onschuld aan te tonen. Zich volkomen belachelijk makend en de club nog meer schade toebrengend. Want naast de financiële strop die nu dreigt is er vooral de imagoschade. De financiële schade zal wel weer voor de zoveelste keer door de gemeente Kerkrade worden aangevuld (hallo belastingbetaler in 045!). Imagoschade is lastiger te herstellen. Het hardnekkig blijven volhouden in de Russische Korotaev-droom brengt alleen maar meer imagoschade toe. Potentiële sponsoren, een nieuwe trainer, technische staf, wie durft in een club te stappen waar door heel Nederland gniffelend over wordt gedaan?

Ik kom niet op R*da sites. Omdat ik weet dat veel rodajc-supporters ook deze site weten te vinden, doe ik op deze manier aan hen deze oproep. Stop deze “#FreeKorotaev”-onzin. Zeg gewoon “shit, stom, hadden we kunnen weten. Laten we de boel nu afsluiten”. Neem je verlies. Stop met jezelf volkomen belachelijk te maken.

zefke mols Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 263
Woonplaats: Brandsjtraot Zitterd e.o.
maarten van k. schreef:
Op 1Limburg en de Limburgse kranten geen enkele kritische noot.


Die zeen inderdaad noots kritisch (ten tieje van FC Limburg al neit) en zette jeder geliekspel van Achen West met kleur oppe veurpagina.

Auch neit te geluiven dat de gezet en de tilevizie dat drie moandj stil heat gehaute
prophet of the Sitty

Mjweetje Geregistreerde gebruikers

Berichten: 78
Ik ben toch iets terughoudender in het "een lange neus trekken" naar onze zuiderburen. Laten we niet vergeten dat we zelf ook ons bestaansrecht te danken hebben aan Günn, een Turkse investeerder. Goed, zoals het er uitziet, hebben we geluk dat we een betrouwbare investeerder hebben, maar we zijn nog lang niet in staat om zelf onze broek op te houden. Laten we eerst maar eens het vertrouwen van de sponsoren in ons achterland weer herstellen voordat we gaan lachen over wat zich in Kerkrade afspeelt. Tuurlijk, geen leuke vermaak dan leedvermaak, zeker wanneer het R*da betreft, maar enige terughoudendheid zou gepast zijn. We zouden zomaar opeens weer de deksel op onze neus kunnen krijgen, wanneer bijvoorbeeld de spanning tussen Turkije en Nederland verder toeneemt, om maar een voorbeeld te noemen.

Ivanhooo Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 920
Rodajckerkrade schreef:
Wat een stelletje zielige muizen zijn jullie wel over onze investeerder roddelen maar zelf al een hele tijd niet meer in de eredivisie te bewonderen en dat seizoen jupiler ligue heeft onze club echt wel wakker geschud ondanks beperkte middelen gaan we ons gewoon handhaven komende week zou zeggen regelen jullie eerst eens een betere dat alles zo moet gaan zoals het hoort want jullie hebben dit seizoen -6 punten in mindering gekregen van de KNVB en wrm ook alweer ??Oja omdat de financieën niet op orde waren hahaha kut he maar enigste plus puntje voor jullie is dan wel weer dat jullie met oliseh aan het roer (helaas) niet gedegradeerd zijn uit de jupiler ligue maar dat komt volgend seizoen wel stelletje amateurs !!

De onderstaande link zou je kunnen helpen.

http://educatie-en-school.infonu.nl/taa ... ekens.html

Deel het met al je koempelvrienden en misschien stijgt het IQ in Parkstad ooit nog eens.
ZITTERD TILL WE DIE

Big Ugly Head Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 502
Ach, voor een mof schrijft ie best aardig Nederlands. Ik heb zelfs 4 leestekens gezien.
Fortuna, doe bès mien club.

FortunaSC Sponsoren

streak74 Geregistreerde gebruikers

Berichten: 199
Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!


Aachen nord

Obsession Supporter

Berichten: 364
streak74 schreef:
Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!


Aachen nord


Dat autocorrect ook altijd. Mooiste moet natuurlijk armste zijn. :lol:

streak74 Geregistreerde gebruikers

Berichten: 199
Obsession schreef:
streak74 schreef:
Rodajckerkrade schreef:
De groeten uit het mooiste gedeelte van limburg Kerkrade !!

FORZA R*da !!


Aachen nord


Dat autocorrect ook altijd. Mooiste moet natuurlijk armste zijn. :lol:En Limburg moet zijn Nord Rhein Westfalen :lol:

Vorige

Keer terug naar Nieuwsberichten