Forumoverzicht Nieuwsberichten Word onderdeel van het Collectief!

Word onderdeel van het Collectief!

Nuujtsberichte die vur op de website publiceren

Bericht ma jul 03, 2017 12:36 am
Webmaster Geregistreerde gebruikers

Berichten: 578

Afgelopen zaterdag is met de aftrap van de eerste training het seizoen 2017-2018 dan echt van start gegaan en ook voor Fortuna SC betekent dit een nieuwe start. Bij een nieuwe start horen natuurlijk nieuwe impulsen en één van de doelen van Fortuna SC voor het komende seizoen is het langzaam bouwen aan een sterker collectief door een zo groot mogelijk deel van de supporters te vertegenwoordigen.

Voordelen lidmaatschap

Fortuna SC roept jou dan ook op om onderdeel te worden van dit prachtige collectief. Los van het feit dat je met je lidmaatschap deel uitmaakt van het meest bijzondere collectief van Nederland - hoeveel supportersverenigingen zijn eigenaar van een prioriteitsaandeel bij hun club? - biedt het lidmaatschap natuurlijk ook leuke en bijzondere voordelen voor slechts € 25,00 per seizoen (prijs voor volwassenen). Zo ontvang ja als lid twee tot drie keer per seizoen het Fortuna SC magazine, ontvang je € 5,00 korting per busreis en heb je tevens voorrang bij de kaartverkoop van belangrijke uitwedstrijden zoals de uitwedstrijd in oktober tegen MVV. Ook de jeugd (€ 17,50 per seizoen) en de aller kleinste (Fortuniors €12,00 per seizoen) heten wij natuurlijk van harte welkom!

Het belangrijkste voordeel van het lidmaatschap van Fortuna SC is echter niet in geld uit te drukken. Zoals bij een ieder bekend is Fortuna SC houder van het prioriteitsaandeel, ook wel het gouden-aandeel genomend. Op basis van dit gouden-aandeel heeft het bestuur van Fortuna SC een beslissende stem op een aantal gebieden, zoals verandering van de clubnaam, de clubkleuren en het al dan niet toestaan van een fusie. Het bestuur van Fortuna SC neemt deze beslissing echter niet zelf: elk lid zal individueel worden geraadpleegd indien het bestuur van Fortuna SC wordt gevraagd haar beslissende stem te geven op één van de onderdelen van het gouden-aandeel, middels een dan te houden 'mini-referendum'. Over dit referendum zullen we later nog uitgebreid communiceren indien dit volledig is geformaliseerd.

Voor alle informatie over de lidmaatschappen, klik je hier!

Online lid worden

Lid worden was nog nooit zo gemakkelijk als dit seizoen. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om online lid te worden en daarmee verzeker je jezelf binnen enkele minuten van alle bovenstaande voordelen. Om jezelf online in te schrijven, klik je hier!

 

 


Bericht ma jul 03, 2017 8:43 am
Ivanhooo Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 920
Hoeveel leden hebben we op dit moment?
ZITTERD TILL WE DIE

Bericht zo jul 16, 2017 12:13 pm
FortunaBorn Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 548
Ik weet het exacte cijfer niet, maar ongeveer 510-520 leden op dit moment. Een bijzonder mooi aantal als je dit afzet tegen het aantal scc-houders, hetgeen de kracht van de fortuna supporters als collectief mooi weergeeft!
Vak R4

Bericht zo jul 16, 2017 3:14 pm
wumke Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 610
Het aantal leden is dit in- of excl. fortuniors en Youth?

Bericht ma jul 17, 2017 10:30 pm
Zijnet Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 154
Inclusief, er zijn op dit moment (slechts) 75 Fortuniors. Bij deze dus een oproep aan alle Fortunezen, maak meer Fortuniors! :D

FortunaSC Sponsoren


Keer terug naar Nieuwsberichten