Forumoverzicht Nieuwsberichten Fortuna gelijk tegen Al Ettifaq FC (update)

Fortuna gelijk tegen Al Ettifaq FC (update)

Nuujtsberichte die vur op de website publiceren

Webmaster Geregistreerde gebruikers

Berichten: 556

De eerste oefenwedstrijd van Fortuna in Turkije is geëindigd in een 1-1 gelijkspel tegen Al Ettifaq FC. De nummer elf van Saudi-Arabie kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Ongeveer tien minunten voor tijd schoot Fin Stokkers vanaf de penaltystip Fortuna op gelijke hoogte. Volgens de statistieken was Fortuna de bovenliggende partij. Fortuna begon met de onderstaande opstelling aan de wedstrijd:

Santos, Braun, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Vlijter; Semedo, Dianessy, Stokkers.

Volgens het wedstrijd formulier hebben de volgende spelers plaatsgenomen op de bank: Van de Walle, Cummins (proefspeler), Heerings, Essers, Vigidal, Askovski, Purzycki, Rau, Tinnemans, Kourouma, Mujagic (proefspeler) en Mells (proefspeler).

Update: Na de gelijkmaker van Fortuna kreeg Al Ettifaq een strafschop toegekend. Deze werd gestopt door doelman Santos. Vervolgens kreeg de ploeg uit Saudi Arabie opnieuw een dubieuze strafschop. Fortuna besloot de wedstrijd te staken.
 


Bericht wo jul 12, 2017 7:07 pm
AT-AT Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 1892
Fortuna Sittard heeft het eerste oefenduel op het trainingskamp in Turkije uit onvrede over de arbitrage kort voor tijd eigenhandig gestaakt. De stand tegen de Saoudische club Al Ettifaq was toen 1-1.

Het ging hard tegen hard tijdens de vriendschappelijk wedstrijd tussen de twee ploegen die beiden op het trainingscomplex in Kartepe in Turkije verblijven. Al Ettifaq, de ploeg waar oud-VVV’er Eelco Schattorei de afgelopen drie jaar trainer was, komt uit in de hoogste divisie in Saoudi Arabië.

Weinig aan de hand
Ondanks het pittige spel leek er in het begin van de wedstrijd nog weinig aan de hand. Al Ettifaq kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong. Die score bleef lang op het bord staan, totdat Finn Stokkers Fortuna een kwartier voor tijd op gelijke hoogte schoot. De aanvaller benutte een toegekende strafschop.

Penalty
Enkele minuten voor het einde kreeg Fortuna een penalty tegen, die fraai werd gestopt door Fortuna-doelman Miguel Santos. Toen er kort daarna opnieuw werd gefloten in Sittards nadeel, hadden de spelers van trainer Sunday Oliseh er genoeg van en stapten ze collectief van het veld. Mustafa Aztopal, de nieuwe directeur voetbal van Fortuna, kwam op het veld nog verhaal halen bij de arbiter, die vervolgens maar besloot het duel te beëindigen.

Tijdens het verblijf in Turkije zal Fortuna nog zeker twee oefenwedstrijden spelen.

http://m.limburger.nl/cnt/dmf20170712_0 ... iningskamp


Bericht wo jul 12, 2017 7:17 pm
Sjors Geregistreerde gebruikers

Berichten: 1824
Geen verkeerde uitslag lijkt me...

Big Ugly Head Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 441
Op zich wel een goede strategie: op het moment dat het mis dreigt te gaan gewoon van het veld stappen :lol:
Fortuna, doe bès mien club.

De mannen die bovenaan staan Geregistreerde gebruikers

Berichten: 133
Ik zag op twitter voorbij komen dat op deze wedstrijd gewed kon worden. Het zal toch niet...

FortunaSC Sponsoren

AT-AT Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 1892
De mannen die bovenaan staan schreef:
Ik zag op twitter voorbij komen dat op deze wedstrijd gewed kon worden. Het zal toch niet...

Op haast elke wedstrijd kun je wedden, dat de scheids 2 penalty's geeft in een blessuretijd van 10 minuten valt dan wel op :roll:

Panos Geregistreerde gebruikers

Berichten: 96
Grote kans dat de scheidsrechter ervoor moest zorgen dat er minstens drie doelpunten moesten vallen. Waarschijnlijk zullen er flink wat mensen hun inzet kwijt zijn dankzij Fortuna :lol:


Keer terug naar Nieuwsberichten