Forumoverzicht Nieuwsberichten Vertrektijden en vertreklocatie naar MVV

Vertrektijden en vertreklocatie naar MVV

Nuujtsberichte die vur op de website publiceren

Bericht di okt 10, 2017 12:18 pm
Webmaster Geregistreerde gebruikers

Berichten: 589

Aanstaande vrijdag staat de derby tegen MVV op het programma. Onderstaand alle informatie omtrent de gang van zaken rondom de busreis.

Parkeren

Er kan aanstaande vrijdag worden geparkeerd op P3 (achter het uivak) en P4 (de parkeerplaats achter de wielerbaan). Omdat we helaas niet over een onbeperkt aantal parkeerplaatsen beschikken, willen we iedereen verzoeken zoveel mogelijk de auto thuis te laten, indien mogelijk uiteraard.

Vertreklocatie

De bussen zullen vertrekken aan de voorzijde van het Fortuna Sittard stadion en dus niet bij NedCar zoals vorig seizoen!

Vertrektijden

Er zullen drie clusters richting Maastricht vertrekken aanstaande vrijdag. De clusterindeling is als volgt:

Cluster A: bus 1 t/m 4, vertrektijd 18:15 uur

Cluster B: bus 5 t/m 8, vertrektijd 18:30 uur

Cluster C: bus 9 t/m 11, vertrektijd 18:45 uur

We willen iedereen verzoeken om minimaal 15 minuten voor vertrektijd van zijn of haar bus aanwezig te zijn. Iedereen zal bij het betreden van de bus worden gefouilleerd. Het supportershome zal geopend zijn vanaf 16:00 uur, alwaar er kan worden begonnen met de voorpret!

Dresscode

Net als vorig jaar, verzoeken we de aanwezige supporters ook dit jaar weer om massaal het geel-groen uit de kast te trekken, zodat we het uitvak in de Geusselt wat kleur kunnen geven!

 


vlinderstraatjes Geregistreerde gebruikers

Berichten: 781
andere seizoenen had ik het gevoel, is het wel mogelijk om daar te winnen van mvv,omdat zij toen meestal wel sterker waren dan Fortuna, dit seizoen vind ik Fortuna iets sterker dan mvv, ik heb echt zoiets van die wedstrijd kunnen wij winnen, we hebben gewoon een sterk taem, hoopelijk komt het goed tot uiting op het veld, de kracht die Fortuna nu bezit. van onderschating zal geen sprake zijn met Oliséh aan het roer. ook mvv heeft zeker geen slecht taem. en zij spelen thuis. geweldig opstappen bij ons stadion, zoals het hoord vind ik. alle groene petjes, sjaals, vlaggen, alles meenemen, dat brengt geluk, sfeer, en plezier met zich mee. come on zittert

Dennis the Menace Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 1292
Woonplaats: Elsloo
Gelukkig liggen we op schema ;)


Keer terug naar Nieuwsberichten