Forumoverzicht Fanzone SLAM! officieel media partner Jupiler League

SLAM! officieel media partner Jupiler League

Praotcafé veur alle ongerwerpe neet direk gerelateerd aan os clupke

Snotter Avatar gebruiker
Moderator

Berichten: 1606
Zag nog geen bericht langsgekomen. Vandaag op SLAM! inderdaad een reclame gehoord met onder andere Fortuna-NEc en dat je tickets kan kopen.
Denk dat dit een hele goede zet is.

http://www.marketingtribune.nl/sponsori ... /index.xml

Jupiler League wil jongvolwassenen bereiken met mediapartner SLAM

Het meest selectieve radiostation in de leeftijdsgroep 18-34 jaar en de tweede grootste sportcompetitie van Nederland gaan per direct samenwerken. Met het mediapartnership met SLAM in voetbalseizoen 2017-2018 wil de Jupiler League een jong volwassendoelgroep bereiken. Beide partijen kijken uit naar een vol jaar met activaties.
'We zien dat er nog voldoende groeimogelijkheden zijn in stadionbezoek onder de leeftijdsgroep 18 tot 34 jaar. Mensen met een druk en snel leven, die vaak wél vergaande interesse hebben in voetbal, maar vergeten dat je het weekeinde juist met een wedstrijd in de Jupiler League kunt aftrappen op vrijdagavond. SLAM vult daarmee voor ons een lang gekoesterde wens in, om deze doelgroep rechtstreeks te bereiken', aldus Marc Boele, algemeen directeur van Coöperatie Eerste Divisie (Jupiler League).

Het komende seizoen komt de Jupiler League geregeld terug on air op SLAM. De dagen voor iedere speelronde worden onder meer Informercials uitgezonden die het wedstrijdbezoek aanjagen. Daarnaast staan er nog ludieke stadionactivaties in de planning, waarbij luisteraars van SLAM bij de wedstrijden mooie prijzen kunnen winnen. In de winterstop volgt bovendien twee weken lang een winactie rondom halve seizoenkaarten in de Jupiler League.

Jonathan Kenemans, marketing- en creative director van SLAM: 'Wij staan voor energie. Muziek en sport passen daar natuurlijk perfect bij. We zijn trots om officiële partner van de Jupiler League te zijn, want voetbal speelt een belangrijke rol in het leven van onze luisteraars.'
op naar de ere!

Loos Avatar gebruiker
Supporter

Berichten: 2326
Alleen jammer dat we SLAM niet kunnen ontvangen in (zuid-)Limburg en dus ook niet veel aan de reclame hebben.

Snotter Avatar gebruiker
Moderator

Berichten: 1606
Dab+ of internet radio tot aan de tunnels ook op fm
op naar de ere!

rambo1990 Avatar gebruiker
Geregistreerde gebruikers

Berichten: 531
In de tunnels is het bereik zeer matig van Slam!

Ik heb een hele tijd in Veghel gewerkt en heb er destijds speciaal voor gekozen om (een van de eerste) DAB+ autoradio's aan te schaffen. Nergens meer last van. Enkel in tunnels, plaatsen waar je dieper de grond in gaat en waar je net in de overgangsperiodes zit van zendmasten (regio buchten) heb je helaas geen tot minder bereik.

Maar zoals ook al gezegd, op FM is Slam! rond de regio Weert goed te ontvangen evenals via de kabel.
Het team dat de minste fouten maakt wint de wedstrijd!


Keer terug naar Fanzone