Jouw account koppelen aan je FortunaSC lidmaatschap!?
We koppelen het lidmaatschap en het account op basis van emailadres. Dat houdt in dat je email adres van je account hetzelfde moet zijn als het emailadres van je lidmaatschap. Heb je al een account en moet je nog lid worden? Geef dan tijdens je lidmaatschap hetzelfde email adres op als het emailadres van je account!

Voorbeeld:
Ronald Janssen is lid van FortunaSC (Supporter pakket) en heeft r.janssen@email.com opgegeven als zijn email adres. Tijdens de registratie kiest Ronald voor de gebruikersnaam RJanssen en gebruikt r.janssen@email.com als email adres. Op basis van r.janssen@email.com herkent de website dat Ronald een Supporter pakket heeft en koppelt derhalve dit pakket aan de account/gebruikersnaam R.Janssen.


Waarom zou ik mijn account koppelen?
Bij de interactie (gastenboek, reacties op nieuws en op het forum) tonen we naast jouw gebruikersnaam ook het supporterspakket waarmee je lid bent van FortunaSC. Iedereen kan dus zien dat je deel uit maakt van de FortunaSC familie en zal je erkennen als een persoon. Je berichten worden daarom serieuzer genomen dan berichten van accounts zonder koppeling. In de toekomst is het niet ondenkbaar dat FortunaSC leden exclusieve functionaliteiten krijgen op de website

Aan'm leden:
Aan'm leden hebben vetorecht en stemrecht middels het Groengeel Certificaat. Via de poll op de website kunnen Aan'm leden voor bepaalde beslissingen hun stemrecht laten gelden!

Nog vragen?
Neem dan contact op met een van de webmasters. Stuur een email naar webmaster@fortunasc.nl.
 

Lid worden:
Kies een gebruikersnaam
Kies een wachtwoord
E-mail