ADO – Fortuna in de media

De vrijdagavondwedstrijd ADO Den Haag – Fortuna Sittard (3-1) is de voorbije dagen uitgebreid in de media belicht. De samenvatting van deze wedstrijd in NOS Studio Sport is HIER te zien.

Fortuna Sittard interviewde René Eijer over de wedstrijd en verwerkte dat in DIT tekstverslag: ,,We wisten dat ADO fel van start zou gaan en daar kwamen we het eerste kwartier goed doorheen. Na de 1-0 liepen we echter achter de feiten aan. De strijdlust en intentie was er, de overtuiging miste vandaag”, aldus Eijer. Aanvoerder Dammers was schuldbewust: “We hebben niet het spel van vorige week getoond, waren niet agressief genoeg en leden te vaak slordig balverlies. Hier moeten we lering uit trekken. Volgende week moeten we dit in eigen stadion goedmaken.”

Hoofdtrainer Eijer verscheen ook voor de camera’s van Fox Sports en zei daar dat zijn ploeg steeds achter de feiten aanliep. Het interview is HIER terug te zien.

Diverse media hadden hun twijfels bij de gegeven penalty aan ADO Den Haag in de veertigste minuut waaruit de club de 2-0 maakte. ‘Zelfs mét VAR blijft deze penalty staan’, kopte Voetbalzone. Hieronder het is veelbepalende moment terug te zien. Wij stellen: de arbiters zitten mis; dit was geen pingel!

 

1 thought on “ADO – Fortuna in de media

  1. daartegenover was de afgekeurde goal van ADO gewoon een geldig doelpunt. De bal kwam van het hoofd van Dammers dus dan kan het geen buitenspel zijn.

Geef een reactie