Toeschouwers: +/- 400
Uitslag: 1-6

Fortuna wint met ruime cijfers van Topklasser EVV uit Echt.

Onder prima omstandigheden heeft Fortuna de oefenwedstrijd tegen EVV uit Echt met ruime cijfers gewonnen.
EVV kwam er het eerste uur nauwelijks aan te pas. Al na vijf minuten opende Dengering de score. Deze werd voor rust nog uitgebouwd door treffers van Vlug, Briels en Conneh. Na een klein uur voetballen wist EVV ook op het scorebord te komen, Eind was Kaya te vlug af en knikte de bal binnen. Fortuna herpakte zich en kwam via Gulpen op een 1-5 voorsprong. Vlak voor tijd werd een penalty door Janssen binnen geschoten die de eindstand daarmee op 1-6 zette.