Fortuna SC doet mee aan Rabo Clubsupport!

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank in lokale clubs en verenigingen, omdat zij als waardevol voor dorp, stad en regio worden beschouwd.

Een club of vereniging is zoveel meer dan alleen maar een club of vereniging. Het is de plek waar mensen samenkomen, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Naast de bijdrage van kennis en netwerken stelt Rabobank clubs en verenigingen financieel in de gelegenheid maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren.

Welke bijdrage kunt u hierin leveren.

Rabobank Roermond-Echt laat haar leden bepalen hoeveel van het beschikbare budget naar elk van de deelnemende clubs en verenigingen gaat door stemmen uit te brengen op jouw favoriete club/vereniging.

Wie kan deelnemen aan de Rabo ClubSupport.

Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank Roermond-Echt.

Voorwaarde is wel, dat je daarnaast bent ingeschreven als lid van de Rabobank Roermond-Echt.

Dit lidmaatschap is gratis en brengt geen enkele verplichting met zich.

Ben je rekeninghouder bij Rabobank Roermond-Echt maar nog geen lid, dan kun je je daarvoor aanmelden via de site www.rabo-clubsupport.nl/roermond-echt/lid-worden

Hoe kun je deelnemen.

Ieder lid van de Rabobank Roermond-Echt ontvangt in de loop van september een bericht van de bank om een vijftal stemmen uit te brengen op clubs/verenigingen naar eigen keuze met een maximum van 2 stemmen per club/vereniging.

Ook niet-leden van Fortuna SC kunnen stemmen uitbrengen op onze vereniging.

Stemmen kan in de periode van 5 t/m 25 oktober 2020.

 

Wat levert mijn stem op voor de club/vereniging.

Hoe meer stemmen op Fortuna SC worden uitgebracht hoe hoger het bedrag dat aan de vereniging wordt uitgekeerd.

Wil jij Fortuna SC ondersteunen, stem dan op onze vereniging en vraag familieleden, kennissen, vrienden, collega’s etc. die een rekening hebben bij Rabobank Roermond-Echt ook lid te worden van deze bank voor zover zij dit nog niet zijn. Na het bericht van de bank kunnen ook zij dan stemmen op Fortuna SC.

 

Stem in de periode van 5 t/m 25 oktober 2020 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Geef een antwoord