Fortuna Sittard neemt kidsclub in eigen beheer

Na de prachtige ontknoping in Nijmegen speelt Fortuna Sittard ook komend seizoen weer in de Eredivisie. Alweer het vijfde seizoen op rij! Een mooie ontwikkeling, waardoor de club ook organisatorisch stappen kan blijven maken. Een van deze ontwikkelingen is dat Fortuna Sittard de kidsclub (Fortuniors) weer in eigen beheer gaat nemen. Via deze weg willen we jullie als lid hier kort over informeren.

Wat gaat er veranderen?
Wij hebben als Fortuna SC ons jarenlang met veel enthousiasme en plezier ingezet voor onze jongste fans, waarmee wij hopelijk hebben bijgedragen aan een geel-groene opvoeding. Door de jaren heen hebben wij samen mooie mijlpalen bereikt en zijn er een flink aantal Fortunezen bijgekomen. In samenwerking met Fortuna Sittard gaan wij nu stap voor stap de kidsclub terugbrengen in eigen beheer van de club.

Gedurende de eerste maanden zullen leden niks merken van deze transitie. De lidmaatschappen worden overgezet van Fortuna SC naar Fortuna Sittard. Het enige dat hierdoor verandert is dat de automatische incasso wordt overgenomen door Fortuna Sittard. Hiervoor dienen de gegevens van de Fortuniors met de club te worden gedeeld. Mocht hier bezwaar tegen zijn, kan dit tot 01-07-2022 aangegeven worden door te mailen naar ledenadministratie@fortunasc.nl.

Prijzen blijven gelijk
De prijzen voor de lidmaatschappen blijven in het eerste jaar gelijk aan de huidige prijzen. De club gaat in aanloop naar het seizoen 2023/2024 kijken naar een nieuwe invulling van de lidmaatschappen en aan de hand van deze nieuwe invulling zal gekeken worden naar een eventuele nieuwe prijsindeling. Bij veranderingen worden alle leden tijdig geïnformeerd. Één ding is zeker, de voordelen voor de Fortuniors zullen alleen maar verder toenemen en dat zal in het seizoen 2022-2023 al zichtbaar worden.

Herpositionering
Voor een verdere optimalisatie van de kidsclub zal er vanaf 2023 een herpositionering plaatsvinden, een traject dat door alle geledingen van de club zal worden doorgevoerd. Dit gebeurt in samenwerking met externe partners en in overleg met de supporters. Alles om het merk Fortuna Sittard verder te versterken. Een belangrijke rol is hierin weggelegd voor de kidsclub, aangezien zij de toekomst zijn van de fanbase van Fortuna Sittard. Over de exacte invulling kunnen we helaas nog niet te veel verklappen, maar wij zijn in ieder geval enthousiast over de ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

Vragen?
Heb jij naar aanleiding van dit nieuws nog andere vragen of opmerkingen, laat het dan vooral weten door een mail te sturen naar kidsclub@fortunasittard.nl. Is jouw zoon/dochter nog geen lid zijn van de Fortuniors? Vul dan snel HIER het inschrijfformulier in en wordt onderdeel van de jongste Fortuna Familie.

Geef een antwoord