Fortuna – Sparta (0-0) in de media

Fortuna Sittard pakte zaterdagavond in eigen huis een punt tegen Sparta. In Sittard werd het 0-0 en daar mochten onze geel-groenen nog best tevreden mee zijn, gezien de grote kansen die de Rotterdammers kregen. Een mediaoverzicht.

Bovenal stond de wedstrijd in het teken van het afscheid van Fortunees Fernando Ricksen, die onlangs overleed. Daar stonden vrijwel alle media dan ook uitgebreid bij stil. HIER (clubsite Fortuna), HIER (1Limburg), HIER (VI), HIER (De Telegraaf) en HIER (Fortuna Online) zijn uitgebreide tekst- en fotoverslagen te zien over de wedstrijd Fortuna – Sparta. De samenvatting van de wedstrijd is HIER te zien. Na 25.50 minuten staat Studio Sport uitgebreid stil bij het gelijkspel.

Hoofdtrainer Sjors Ultee was voor de camera’s van de NOS, na afloop van de wedstrijd, realistisch. Hij zei: “Met de spelers die we nu in het veld hebben staan is dit wat het is. En dan kan het een keer mee zitten, dan kan je een goal maken, maar we komen ook een keertje goed weg. Dus dan is 0-0 geen hele rare afspiegeling.” Dan herhaalt hij tegenover de NOS-verslaggever: “Maar ik moet eerlijk zijn… Dit is met deze spelers, op dit moment, drie wedstrijden in acht dagen, het maximale.”

Ook Sparta-trainer Henk Fräser stelt voor de camera’s van de NOS dat hij geen beste wedstrijd zag. “Dit was onze slechtste wedstrijd en nog verliezen we hem niet. We hebben eigenlijk niet veel meer kansen gehad dan Fortuna, maar als je kijkt naar de kwaliteit van de kansen…”, aldus de alsnog balende Sparta-coach. Het hele item van de NOS vind je HIER.

Tekst gaat verder onder deze statistieken, samengesteld door de NOS

 

 

Een verzameling wedstrijdgerelateerde tweets die je niet gemist mag hebben:

 

Geef een antwoord