Fortuna – VVV (4-1) in de media

Fortuna Sittard heeft door zaterdag met 4-1 van VVV-Venlo te winnen aansluiting gevonden bij andere directe concurrenten die strijden om degradatie naar de Eerste Divisie te voorkomen. Mark Diemers was, ondanks één afgekeurd doelpunt, met drie correcte treffers de gevierde man aan Sittardse zijde. Een mediaoverzicht.

Uitgebreide foto- en tekstverslagen vind je HIER (clubsite Fortuna), HIER (Fortuna SC), HIER (Fortuna Online), HIER (1Limburg), HIER (VI) en HIER (De  Telegraaf) terug.

De NOS zond zondagavond de Eredivisie-samenvattingen uit, waaronder die van Fortuna – VVV. Die aflevering kun je HIER terugzien.

Na afloop van de Limburgse eredivisiewedstrijd toonden de Fortunezen zich vanzelfsprekend tevreden met het resultaat. Man of the match Diemers stond de NOS-verslaggever te woord. Hem werd vooral gevraagd naar zijn vrije trappen, waarvan hij er twee raak mikte. “Ik oefen er veel op na de training”, stelt de geboren Leeuwarder. “Dus is het vervelend dat ik al een tijdje geen vrije trappen meer heb gescoord. Volgens mij al sinds we vorig jaar Eredivisie spelen. Dus dit zijn mijn eerste twee.” Over de 1-0 zegt hij: “Ik zag dat de keeper een beetje in het midden stond. Dat was een rare plek. Dus ik probeerde hem in de korte hoek te schieten en dat pakte goed uit.”

Ook hoofdtrainer Sjors Ultee verscheen met een glimlach op zijn gezicht voor de NOS-camera’s. Hij zei: “Dat is het rare van voetbal… Jaren geleden toen ik bij Utrecht als trainer begon, dacht ik dat het ging om het beste plan, de beste uitvoering en dan win je. Maar uiteindelijk weet je dat voetbal ook over hele andere dingen gaat. Dan kun je zoals vorige week tegen Emmen veel beter spelen en nul punten hebben. En vandaag speel je veel minder en win je. HIER lees je meer terug over de NOS publiceerde over Fortuna – VVV.

Statistieken zijn van de NOS. Tekst loopt onder de tekst door.

Tweets over de wedstrijd die je NIET gemist mag hebben:

 

88151769865609216?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 26, 2019

Geef een antwoord