Fortuna – Willem II in de media

Spektakelstuk, doelpuntenfestival en een genot voor het publiek. Vrijwel alle media spreken in groteske termen over de wedstrijd Fortuna Sittard – Willem II, die zaterdagavond in 4-4 eindigde. Een media-overzicht lees je hier met zoals altijd te beginnen met de samenvatting van de wedstrijd, die je HIER kan terugzien. De samenvatting van Fortuna begint na 11.25 minuten.

Het scoreverloop lees je HIER terug. Doelpuntenmaker Wessel Dammers was na afloop van het duel volgens Dagblad de Limburger teleurgesteld. ,,Vier tegengoals in eigen huis; dat mag niet. We stonden gewoon niet goed, hier moeten we van leren”, zei hij tegen de krant. ,,Beelden kijken en vervolgens op de trainingen aan de slag”, meent de aanvoerder, die overigens wel te spreken was over de veerkracht van zijn ploeg. “Dat je drie keer terugkomt is heel knap, maar als je er vier maakt, moet je thuis gewoon winnen. Zo simpel is het.”

De 2-2 door Andrija Novakovich:

Tegenover de camera’s van de NOS gaf hoofdtrainer René Eijer aan dat het publiek een mooie voetbalavond voorgeschoteld kreeg, maar zelf met een hartverzakking op de bank te hebben gezeten. ,,Het was een wedstrijd vol fouten waar beide ploegen van elkaar profiteerden. We zijn blij dat we me 1-0 voorkomen, maar vervolgens loop je drie keer een achterstand goed te maken. Wel toont het de veerkracht van deze ploeg, maar het zou weleens leuk zijn een voorsprong vast te houden.” Het hele interview zie je HIER terug. Op diezelfde pagina kun je ook klikken op een interview met Fortuna’s topscorer Andrija SuperNova, waarin hij aangeeft dat ‘we helaas twee punten hebben laten liggen’. ,,We speelden een beetje teleurstellend.” Ook is er een uitgebreid factsheet te zien vol wedstrijdstatistieken.

Als aanrader linken wij naar een verslag van De Kruikenzeiker. Nieuwsgierig naar hoe de uitfans hun awayday naar Fortuna ervoeren? Lees het HIER.

De 3-3 van Andrija Novakovich:

Geef een reactie