Sinds 2018 is de Brabantse onderneming aan de Sittardse voetbalclub verbonden. Destijds had het bedrijf een skybox in het stadion. Het afgelopen seizoen was Hurkmans samen met nog drie andere bedrijven shirtsponsor. Fortuna Sittard hanteerde een roulatiemodel voor de naamgeving op de wedstrijdshirts.

Goede financiële periode
Ondanks de coronatijd heeft de Sittardse eredivisieploeg de laatste tijd niet te klagen over financiële meevallers. Na de transfers van Mark Diemers naar Feyenoord en Amadou Ciss naar het Franse Amiens kon er al een dikke twee miljoen op de bankrekening worden bijgeschreven.

Echte grasmat
Na goedkeuring van de grasmat heeft de club nog te horen gekregen dat ze aanspraak kunnen maken op ruim drie ton. Dit bedrag komt uit de solidariteitspot en is een stimulans voor clubs om de competitieduels op echt gras af te werken.

Investeren in spelers
Een gedeelte van deze financiële meevallers is geïnvesteerd in de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Yanick van Osch, Roel Janssen, Emil Hansson en Joshua Wehking zijn de aanwinsten tot nu toe.