Forum

Zittesj Goud  

 

Jozef Kip
(@jozef-kip)
Pascal Averdijk
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 10
10 augustus 2018 10:48  

Promoveire in ‘t jubileum jaor:Zittesj Goud!
In het gouden jubileum jaar van Fortuna Sittard heeft de sympathieke club uit de westelijke Mijnstreek promotie naar de Eredivisie weten af te dwingen. Een gouden toekomst gloort (weer) voor de trotse club en haar fans! Bij een dergelijk hoogtepunt hoort natuurlijk een echte hommage.

De officiële supportersvereniging Fortuna SC heeft in samenwerking met biercafé Hophuys een uniek bierrecept ontworpen waarin smaakvolle hoppen tot een heerlijk zomers bier (type Pale Ale) hebben geleid. Het bier is op ambachtelijke wijze gebrouwen in het oude historische centrum van Sittard door brouwerij Ambrass. De naam van het 6% alcohol tellende unieke bier: Zittesj Goud!

De beperkte eenmalige oplage (flessen a 0.75 liter,  prijs €7, 95 per stuk ) konden online besteld en op de Open dag afgehaald worden. Het merendeel van de fans heeft dit inmiddels ook gedaan. Voor diegene die wel al betaald hebben maar nog niet in de gelegenheid waren om het af te halen, die kunnen  tot 1 oktober 2018 de bestelling op vertoon van de mail / ID ophalen bij de Fortuna Sittard Fanshop.  Op wedstrijddagen is dit in principe na de wedstrijd (daar je niet met glaswerk het stadion in mag). Naast de reguliere wedstrijddagen zal de fanshop ook regelmatig op een andere dag open zijn, de openingstijden worden hier en op Fortuna Sittard .nl altijd van te voren bekend gemaakt.

Indien je wel besteld , maar nog niet betaald hebt of je wil toch nog graag een Zittesj Goud bemachtigen, dan kun je -zolang de voorraad strekt- Zittesj Goud aanschaffen door deze (met cash) te kopen in de fanshop van Fortuna Sittard en/of  bij biercafé Hophuys (markt Sittard). Op = Op.

We wensen onze fans veel plezier en genot met dit uniek zomers bier en zien uit naar het komende eredivisie seizoen.


ReageerCitaat
Jozef Kip
(@jozef-kip)
Pascal Averdijk
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 10
10 augustus 2018 10:49  

Vrijdag 1o aug:  Zittesj goud afhalen.
Fans die het unieke bier Zittesj goud hebben besteld en betaald kunnen dit bij de fanshop afhalen (op vertoon van ID of email).  De grijpvoorraad in de shop is gelimiteerd (er staan steeds 36 flessen), maar wordt uiteraard steeds bijgevuld. Tegen PSV zal na afloop van de wedstrijd iedereen in de gelegenheid zijn het bier ineens bij de fanshop af te halen. Dat staat de hele voorraad daar en is ook losse verkoop mogelijk.


ReageerCitaat
Zijnet
(@zijnet)
Panos Vouis
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 32
10 augustus 2018 10:53  

Nog een reden om straks even langs de fanshop te rijden, top geregeld!


ReageerCitaat
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub