Forum

Geruchten/transfern...
 

Geruchten/transfernieuws 2019-2020  

Pagina 512 / 837
 

Wes Mylana
(@wes-mylana)
Fuat Usta
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 246
18 september 2019 13:10  

rest in peace fernando!!

Nou fortuna Sittard nou moeten we voor  lijfsbehoud gaan zorgen,

voor onze fernando! netzoals hij zijn leven gestreden heeft .

hopelijk een groots afscheid van onze legend


ReageerCitaat
Kevin Van Kruchten
(@kevin-van-kruchten)
Panos Vouis
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 30
19 september 2019 16:55  

Persoonlijk denk k dat wel veel te ver denken . K zie dit ook positief . We moesten niet promoveren en dat gebeurde toch . Dit was helaas niet zo in gecalculeerd.  K denken dat fortuna nu aan stabielteit werkt op het gebied van stadion , hetot financiële plaatje , het veld , en langere spelers contracten . Sponsoring en dergelijk . Alles word wel langzamerhand beter . Ik denk dat het niet verkeerd is om te degraderen en dat bij de top blijven meedraaien . Met deze jonge ploeg en een jonge trainer genaamd hofland. Dan flink potten en zo verder opbouwen . Ik denk dat menig andere club ook zo te werk gaat .

 

 

 

Beter financieel gezond . Dat een hoop spelers kopen en uit eindelijk voor de bijl gaan 


ReageerCitaat
Herman Hanssen
(@herman-hanssen)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 31
19 september 2019 18:15  

Als we terug gaan naar de woorden en beloften van Gün. Bestuur goed invullen, jeugdopleiding zeer belangrijk en door selecteren.
Gaan we dit nader bekijken. Bestuurstechnisch klopt er iets niet, anders hadden we niet zo'n selectie. Wie is hier verantwoordelijk voor. Ik kijk dan toch naar Gün. Hij heeft alle lijntjes in handen.

De jeugdopleiding is ook niet goed, heb ik uit betrouwbare bron vernomen. Wordt slecht gescout en de trainers zijn ondermaats. Komt dus geen jeugd aan. Dit was Gün zijn paradepaardje.

Het door selecteren kan niet als je het hele team vervangt en zeker niet als het dan ook nog kneusjes zijn. Ze trainen 1 keer per dag en hebben 1 dag vrij. Middags kunnen ze kracht trainen. Ja hier moet ik om lachen. Zo krijg je nooit iemand fit en middags kun je op dode spelmomenten trainen of automatismen. Hier gaat het ook fout.
Ik heb altijd een rotsvast vertrouwen gehad in Gün. Maar hier wordt behoorlijk afgeweken van wat hij beloofd heeft. Hij heeft toch het totaal overzicht. Kan ik wel iedereen hieronder aanvallen, maar het begint bij Gün.

Zoals de meesten hier, mogen we kritisch zijn, hier betalen we ook voor. Maar Fan ben je voor het leven, dus ben toch alle wedstrijden met mijn vrienden aanwezig. Hartstikke gezellig met een pilsje, maar zou nog lekkerder smaken als we weer juichen kunnen.


ReageerCitaat
Patrick Verheesen
(@patrick-verheesen)
Panos Vouis
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 47
19 september 2019 19:23  

Ik denk dat je wel een punt hebt, Herman. Zelf heb ik steeds meer de overtuiging dat Fortuna te lang eenzijdig vasthoudt aan het verdienmodel van Gün: spelers goedkoop vastleggen (goedkoop omdat ze erg jong zijn, of omdat ze een blessureverleden hebben, of omdat ze clubloos zijn) in de hoop dat je er één of twee over een paar jaar voor een mooi bedrag kunt verkopen. Weinig risico en investering aan de voorkant, een hoog rendement aan de achterkant. Je hebt immers maar één klapper nodig om een grote winst te halen. Er lijkt alleen maar sprake te zijn van financiële en bedrijfsmatige afwegingen. In eerste instantie dacht ik dat Fortuna afscheid had genomen van Ospitalieri, Stokkers, Hutten en Heerings omdat zij niet goed genoeg gevonden werden. Inmiddels raak ik er steeds meer van overtuigd dat dit niet de voornaamste reden is van hun vertrek. Volgens mij zijn zij vertrokken om de simpele reden dat Fortuna niets meer aan hen kon verdienen.

Ik ben van mening dat Fortuna zich bij haar spelersbeleid eenzijdig heeft laten leiden door zuiver financiële en bedrijfsmatige afwegingen met als enig doel winst te maken. Voetbaltechnische zaken lijken veel minder een rol te hebben gespeeld. Zo kun je natuurlijk geen BVO runnen, al helemaal niet in de eredivisie! Het gevolg is een onevenwichtige samenstelling van onze selectie (veel jeugd / weinig ervaring; veel spelers die in de as spelen / weinig spelers op de flanken). Wil Fortuna een toekomst hebben in de eredivisie (of zelfs in het linkerrijtje van de eerste divisie) dan moet de focus echt verschuiven. Niet de zakelijke afwegingen moeten doorslaggevend zijn voor het spelersbeleid en de keuzes, de basis moet gevormd worden door voetbalinhoudelijke afwegingen (natuurlijk wél binnen de financiële kaders). De club moet gewoon gericht versterkingen binnenhalen voor de posities waar dat nodig is, passend bij de speelwijze en de tactiek. En dus niet (laat ik het maar eens cynisch formuleren) lukraak spotgoedkope spelers halen in de hoop dat er een pareltje bij zit die je met winst kunt verkopen. We zijn toch verdorie geen casino!


Jan Boers, Paul Jans en Wes Mylana vonden het leuk
ReageerCitaat
Paul Jans
(@paul-jans)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 993
19 september 2019 20:11  

helemaal mee eens Patrick. Al denk ik wel dat al die zogenaamde parletjes toch ook best veel kosten aan salaris en dat je dus 2 klappers moet maken om al die salarissen van 10 mislukte aankopen te compenseren.

ik begin er ook steeds meer van overtuigd te raken dat Gun het helemaal niet  erg vindt als we terug gaan naar KKD. Hij heeft vorig jaar wel doorgekregen dat die zogenaamde talenten niet meekunnen in de eredivisie en daar dus nooit meer waard worden. in de KKD divisie kan een aan lager wal geraakt talent nog wel eens het verschil maken. Voor het verdien model van Gun is de KKD dus misschien wel interessanter.

 

Maar inderdaad het lukraak maar wat talenten kopen is op alle fronten een foute strategie. ER moet een idee achterzitten en er moet hoe dan ook een team samengesteld worden met een mix van vanalles. Dit is absoluut niet gebeurd. Talenten hebben spelers nodig die ze kunnen voortstuwen. We hebben helemaal niemand die dat kan.


ReageerCitaat
Erwin Stachowiak
(@erwin-stachowiak)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 528
20 september 2019 07:57  

Ik geef jullie absoluut 100% in jullie commentaar!

Maar laten we wel achter Fortuna Sittard blijven  staan, ik denk dat dit wel belangrijk is.

We hebben 6 potjes gespeeld (En ook ik erger me geel en groen en ben er bang voor wat nog gaat gebeuren) maar we hebben nog genoeg gelegenheden om (hopelijk) positief te kunnen verassen.

Onze spelersgroep zal echt niet beter worden van al dit negatieve.

Dus nogmaals laten we achter ons Fortuna blijven staan!! 

Vooral ook in deze periode dat we eensgezindheid moeten uitstralen (Na t verlies van onze cultheld Fernando Ricksen)

💛💚💛💚💛💚


Wes Mylana en Jan Boers vonden het leuk
ReageerCitaat
Richard Coenen
(@richard-coenen)
Fuat Usta
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 310
20 september 2019 12:41  

Denk dat zelfs de grootste negatievelingen hier achter de club blijven staan, daarvoor ben je Fortunees maar dat betekent niet dat je niet negatief of noem het realistisch mag reageren. 


ReageerCitaat
Erwin Stachowiak
(@erwin-stachowiak)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 528
20 september 2019 14:11  
Geplaatst door: @richard-coenen

Denk dat zelfs de grootste negatievelingen hier achter de club blijven staan, daarvoor ben je Fortunees maar dat betekent niet dat je niet negatief of noem het realistisch mag reageren. 

Richard dat zeg ik ook niet , absoluut niet! 

Ik ben zelf ook kritisch en ook teleurgesteld zoals t loopt op dit moment 


ReageerCitaat
Danny Palmen
(@danny-palmen)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 105
20 september 2019 15:22  
17/09/2019 6:54 pm  

Wederom deze week weer een leuke podcast gemaakt door fortunezen

veel plezier

 

https://soundcloud.com/zitterd-allein-podcast/17-september-2019


Erwin Stachowiak en Jan Boers vonden het leuk
ReageerCitaat
Perry Jessen
(@perry-jessen)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 113
20 september 2019 20:33  

Twente 2-0 voor. Als je ze ziet spelen waren wij toch niet zo slecht als iedereen denkt. Twente gaat voor het kampioenschap of europees voetbal.


ReageerCitaat
Pagina 512 / 837

Inloggen van Registreer aub