Forum

Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Oud Fortuna

 

Boydk
(@boy-maria-de-kort)
Fuat Usta
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 230
Topic starter  

Deze hadden we nog niet en dan kom je dit tegen wat er wel hoort.

 

https://www.vi.nl/nieuws/hofland-gaat-van-bommel-assisteren-bij-lonkende-bundesliga-klus

Hofland gaat Van Bommel assisteren bij lonkende Bundesliga-klus

Voor Kevin Hofland is het lonkende assistentschap van Wolfsburg een mooie uitkomst. Hij werd ontslagen door Fortuna Sittard, de club die hij terugbracht naar de Eredivisie. In Hoflands voordeel spreekt verder dat hij een verleden heeft als speler in Wolfsburg en er nog veel mensen kent. Als het tot een trainerswissel komt, dan treffen Van Bommel en Hofland bij hun nieuwe club een landgenoot: Wout Weghorst is bezig aan weer een uitstekend seizoen.

Wolfsburg heeft zich in het bijna afgelopen Bundesliga-seizoen verzekerd van Champions League-voetbal. De club staat knap vierde, achter Bayern München, RB Leipzig en Borussia Dortmund. Het zorgt ervoor dat er veel interesse is voor trainer Oliver Glasner. Onder meer Eintracht Frankfurt heeft interesse. Ook als de coach er niet in slaagt een nieuwe club te vinden, wil Wolfsburg toch niet met hem verder. Dat heeft te maken met de moeizame relatie die hij erop nahoudt met sportdirecteur Jörg Schmadke.

De trainerscarrousel draait flink in Duitsland, met Julian Nagelsmann die RB Leipzig verlaat voor Bayern München, Marco Rose die van Borussia Mönchengladbach doorstroomt naar Borussia Dortmund en Adi Hütter die Eintracht Frankfurt verlaat voor Gladbach. Bovendien zoekt Bayer Leverkusen een nieuwe coach.

Er worden snel ontwikkelingen verwacht in Wolfsburg.


Citeren
Remco Hannen
(@remco-hannen)
Fuat Usta
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 206
 

Op zich leuk voor die 2. Wens ze veel succes. Twee personen die elkaar goed kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. Had wel niet verwacht dat Kevin opnieuw in de rol van assistent zal terugkeren

Fortuna supporter sinds 1999


BeantwoordenCiteren
Boydk
(@boy-maria-de-kort)
Fuat Usta
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 230

BeantwoordenCiteren