Forum

Fortuna Sittard - F...
 

Fortuna Sittard - Feyenoord  

Pagina 8 / 8
 

LU
 LU
(@lu)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 140
23 november 2020 23:55  

Ik denk dat Semedo een slagaderlijke bloeding had. En dan moet je natuurlijk niet verder voetballen.


ReageerCitaat
Paul Jans
(@paul-jans)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 822
24 november 2020 00:34  

Ik ben geen dokter geen idee.

het lijkt in de 65ste minuut te gebeuren in duel met Diemers.


ReageerCitaat
LevPen
(@levpen)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 68
24 november 2020 10:33  
Geplaatst door: @paul-jans
Geplaatst door: @levpen
Geplaatst door: @wim-houben

@levpen

Dus als er iemand op zijn voet is gestaan, dan heeft Higler en VAR nog een rode kaart gemist!

Nee dat zeg ik niet. Zoiets kan ook per ongeluk gebeuren. Er zei hier iemand dat zijn invalbeurt een lachertje was, maar daar kan Semedo toch niets aan doen. Dat is wat ik ermee wilde zeggen.

wat ik er vooral lachwekkend aan vond is dat Ultee zegt dat ze hem op 10 inbrachten zodat hij meer vrijheid had. Terwijl iedereen weet dat als je tegen 10 man speelt je het veld breed moet houden en over de flanken moet doorbreken en juist niet het centrum moet gebruiken omdat dat overvol is.

Verder waren zijn 8 minuten dan ook dramatisch maar vooral door de taak die hij meekreeg.

Verder gaf Semedo mij nou niet echt de indruk dat hij veel last van zijn voet had en leek gewoon verder te willen spelen. Maar Ultee wist niet hoe snel hij mouta "broer van iemand die wel kan voetballen?" moest inbrengen. 

Als je zo'n wond bovenop de voet hebt dan kan je denk ik (want ik ben geen dokter) niet verder voetballen. Als je ziet hoe ze het verbonden hadden dan kreeg Semedo zijn schoen niet eens meer aan.

Maar verder helemaal met je eens. Je moet het breed houden tegen 10 man en vooral niet de trechter inlopen. Wat doet Sjors dan... Haalt eerst Hansson (een echte linksbuiten) eruit. Dat is al een fout. Ook al speelde Hansson zeker niet goed, het is wel een speler die het breed houdt wat je tegen 10 man zoals iedereen weet moet doen.

Vervolgens zet hij Semedo erin. Iedereen denkt... "Ja goed want dan heb je een buitenspeler die het breed houdt". Maar nee, Sjors zet hem op 10, omdat hij daar "lekker kan rennen" zoals Sjors in een interview zei. Ja, dan ren je de trechter in en dan tegen een Rotterdamse muur. Feyenoord heeft zich de tweede helft kapot gelachen.

De tactiek na de rode kaart was echt een beginnersfout van onze staf. Die kan je maken bij Bal Op Dak 6, maar niet in de Eredivisie. Daarom vind ik dat Sjors niet kan blijven zitten. Laat Sjors inderdaad vlieguren maken bij Dordt en wie weet wordt het wel een hele goede trainer. Zijn persoonlijkheid is al een pre. Hele aardige gast. Maar daar win je geen wedstrijden mee.


ReageerCitaat
Pagina 8 / 8

Inloggen van Registreer aub