Forum

Fortuna-Sparta  

Pagina 6 / 6
 

Richard Coenen
(@richard-coenen)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 72
14 januari 2021 12:20  

@Wim Houben inderdaad!


ReageerCitaat
Paul Jans
(@paul-jans)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 728
14 januari 2021 13:30  

ik snap die vuurpijlen willekeurig weggeschoten ook echt niet. Het was al snel in de wedstrijd duidelijk dat die echt geen enkele keer bij ons terechtkwamen. Waarom probeer je dan niet eens het opbouwend verzorgt te doen. Of geef sparta de bal en kom er dan via een snelle omschakeling uit.

Onder Hofland hadden we ook meerdere van deze wedstrijden met alleen maar vuurpijlen en het blijkt wel dat het ons niks brengt. Ben dan ook wel weer geschrokken van deze wedstrijd dat het nu toch weer gebeurd.

en seuntjes tja laat ik daar maar niet al te veel over zeggen. Ik hoop dat hij heel snel een meerwaarde gaat worden. Nu lijkt het wel of zijn tweelingbroer gekomen is.

Ben heel benieuwd naar de wedstrijd tegen zwolle. Die spelen de laatste tijd best aardig.


ReageerCitaat
Douwe
(@douwe)
Panos Vouis
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 116
14 januari 2021 15:28  

Ik ben echt geschrokken van het niveau van de wedstrijd gister. Maar 1 goed moment gezien aanvallend, de actie van Semedo waar Flemming net niet bij kon. Het middenveld heeft gister 0 goed gedaan, Janssen zijn lange ballen kwam er geen enkele van aan, Cox maar 1 rush gemaakt, Rota totaal niet gezien. Polter en Hansson gewoon slecht. Semedo zat er nog een beetje in, maar als de rest om je heen nog geen 3 ballen naar elkaar kan spelen, wordt het heel lastig. Angha was heel goed, jammer dat het doordekken van hem teveel ruimte ontstond waaruit Sparta kon scoren

Wat me het meest gestoord heeft, is dat we van te voren wisten dat Sparta met 2 spitsen speelt en dat de cv's van sparta niet over de middellijn komen en dan hangen er meestal nog 1/2 spelers terug van Sparta, om niet tegen een counter aan te lopen. En dan nog stond het bij ons achterin continu 1 op 1. Rienstra of Tekie had de opdracht moeten hebben om meer tussen de centrale te spelen, om de rugdekking te verzorgen en van daaruit door te kunnen voetballen. Dat we vanuit die situatie niet het overtal hebben kunnen creëren en de vrije man op het middenveld konden vinden om hieronder uit te voetballen, was gewoon echt slecht. En verbaasd me heel erg van ons Tactisch duidelijke coach 

This post was modified 1 week geleden 2 times by Douwe

ReageerCitaat
Pagina 6 / 6

Inloggen van Registreer aub