Forum

NEC - Fortuna Sitta...
 

NEC - Fortuna Sittard  

Pagina 8 / 10
 

Erwin Stachowiak
(@erwin-stachowiak)
Fuat Usta
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 213
22 januari 2021 11:22  
Geplaatst door: @jo-bux

Jammer van het resultaat, maar ook niet meer dan dat.

Paar gasten hebben weer eens wedstrijdritme opgedaan en Sjors is zeker wijzer geworden. Zie het als een pluspunt.

Kosolev veroorzaakt inderdaad onrust, jammer voor hem maar geen toekomst meer in Sittard. Sammy, zeer ongelukkig, maar liet eindelijk (sporadisch) zien dat hij meer in mars heeft dan in de invalbeurten tnt. Is volgens mij gehuurd, dus die heeft geen toekomst in Sittard.

We hebben moeten smijten met krachten en met het resultaat was het dus een misser deze wedstrijd, maar de competitie heeft prioriteit. Gelukkig is Ajax de volgende en hier reken je op voorhand sowieso niet op een resultaat. 

Wonden likken, herpakken en op naar Waalwijk zou ik zeggen.

PS

De nieuwe man op rechts, is dit een zgn. buitenkansje? Ken hem niet en wordt niet veel wijzer van de info op internet. Gevolg is neem ik aan wel dat Leroy George wordt afgetest?

 

Ik heb Thibaut Verlinden officieel nog nergens gepresenteerd zien worden.

En qua Leroy George heb ik ook niks meer vernomen.

Ik vind het sowieso te stil en als er eens een bericht naar buiten komt dan zijn het van die FAKE berichten, zoals gisteren op social media Buitink van Vitesse zou gepresenteerd worden, zeer waarschijnlijk al vandaag en anders morgen, je het was idd morgen maar niet bij ons maar bij PEC.


ReageerCitaat
Maurice I
(@maurice-indemans)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 125
22 januari 2021 11:44  

Nog altijd(meer als twee jaar) hoogste prioriteit een goeie cv. Dan twee buitenspelers en n spits. Dan denk ik dat je een goeie(brede) selectie hebt.


Erwin Stachowiak vond het leuk
ReageerCitaat
Wil Peters
(@wil-peters)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 117
22 januari 2021 11:56  

@wil-mohren

Wil je hebt groot gelijk. Polter krijgt de laatste tijd wat lof toegezwaaid,  maar ondanks dat is het mijns inziens geen eredivisie waardige spits. Juist tegen een middelmatig kkd verdedigertje had hij zijn meerwaarde kunnen en moeten bewijzen. Helaas liet hij zich weer simpel aftroeven en grossierde hij in zinloze tuimelpartijen. Allee Ajax pakken en we zijn weer dik tevreden 😉


Wil Mohren vond het leuk
ReageerCitaat
Wil Mohren
(@wil-mohren)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 22
22 januari 2021 12:26  

@wil-peters

Ja Wil, Polter werkt wel hard maar kan geen bal vasthouden, verliest teveel kopduels en schiet zo goed als niet op doel. Dan kun je niet van een spits spreken maar van een onnodige speler. KH is blijkbaar iets anders gaan bekijken in Berlijn.


ReageerCitaat
Martijn Hrmns
(@martijn-hrmns)
Panos Vouis
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 152
22 januari 2021 13:35  

Polter is geen goaltjesdief, Polter is een aanspeelpunt. Heel belangrijk voor dit elftal. Sterk aanspeelpunt waardoor de spelers om hem heen kunnen aansluiten, en waardoor je aan het voetballen komt.

 

Enfin, toen ik de opstelling zag wist ik al dat het geen makkie zou worden. Veel te veel aanpassingen. Beker is verder ook niet boeiend, de competitie die telt.

This post was modified 1 maand geleden by Martijn Hrmns

Fortuna54 vond het leuk
ReageerCitaat
LU
 LU
(@lu)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 140
22 januari 2021 13:48  

 

Geplaatst door: @erwin-stachowiak

........

Ik heb Thibaut Verlinden officieel nog nergens gepresenteerd zien worden.

.....

Het staat op de website van Fortuna:

https://www.fortunasittard.nl/thibaud-verlinden-verruilt-stoke-city-voor-fortuna-sittard/


ReageerCitaat
Jeroen Oonk
(@jeroen-oonk)
Pascal Averdijk
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 19
22 januari 2021 13:53  

Polter zou als aanspeelpunt moeten fungeren, dat vind ik beter geformuleerd.

Niet voor Polter, want die werkt zich het snot voor de ogen, maar in mijn ogen is hij minder geschikt als aanspeelpunt. Zie in Polter meer een speler die het van loopacties e.d. moet hebben. Iets dat naar mijn mening in dit team minder past.


ReageerCitaat
John Cortenraedt
(@john-cortenraedt)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 65
22 januari 2021 14:00  

@wil-peters

Fortuna moet eens ophouden met de lange bal van achteruit op de spits te spelen. Er is voor een verdediging niets makkelijker om een spits te verdedigen op deze manier. Ze moeten van achteruit opbouwen en niet de ballen maar naar voren jassen. Vorig jaar met Cis precies hetzelfde. daarom functioneren spitsen nooit zo goed bij Fortuna. Polter heeft bewezen dat hij een goede spits is bij zijn vorige clubs. Bundesliga is in mijn ogen nog altijd een stapje hoger dan Fortuna. Een spits moet ook bespeelbare voorzetten krijgen van de flanken en dat gebeurt niet bij Fortuna. Trouwens die Odenthal van NEC mogen ze mij direct brengen voor in het centrum van de verdediging, die knaap speelde een goede wedstrijd.


ReageerCitaat
Frodootje
(@frodootje)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 154
22 januari 2021 15:36  

Tja, ik ben ook nog niet enthousiast over Polter. Hij is niet sterk/slim genoeg als aanspeelpunt en zijn techniek is ook beperkt waardoor hij veel balverlies heeft. Of de ballen dan van de zijkant of achteruit komen, mag dan ook niet uitmaken. De assists van hem tegen PEC zie ik ook meer als gerommel in de kleine ruimte waar de bal toevallig goed valt.

Grote probleem tegen NEC vond ik vooral het gemis van Rienstra op het middenveld. Hij brengt toch meer rust en opbouw in het spel.


Wil Peters en Wil Mohren vonden het leuk
ReageerCitaat
belsj
(@belsj)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 74
22 januari 2021 16:34  

Inderdaad Rienstra maar ook door het eruit halen van Semedo vond ik het spel een stuk minder dreigend worden. Echt jammer dat Seuntjens nog niet zijn vorm heeft. Hoorde vandaag via via van een oud collegaspeler die met hem samen heeft gespeeld bij AZ dat hij Seuntjens de meest technische voetballer vond waar hij ooit mee samen had gespeeld, maar probleem vooral zat in zijn houding (met name dat hij meteen zijn mening klaar heeft en dat ook heel sterk naar voren brengt). An sich geen probleem, maar je zou toch hopen nu hij wat ouder is dat hij daar wat meer bewust van is en deze kans, om Fortuna mogelijk als een springplank te zien, met beide handen aangrijpt... Als hij bij Fortuna met zijn techniek niet eens boven komt drijven, waar dan wel nog?

Mee eens dat Polter te weinig brengt, met zijn fysiek en zijn Bundesliga-ervaring moet hij toch echt meer kunnen toevoegen. Hij werkt hard en jaagt de hele wedstrijd, dus instelling prima... Misschien ook eens goed een gesprek aangaan met hem hoe hij zichzelf het beste in stelling gebracht ziet en daar Hansson en Semedo wat meer op instellen?  


ReageerCitaat
Pagina 8 / 10

Inloggen van Registreer aub