Forum

Vitesse - Fortuna S...
 

Vitesse - Fortuna Sittard  

Pagina 1 / 13
 

Uzi
 Uzi
(@uzi)
Panos Vouis
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 76
24 november 2020 16:58  

Kunnen we stunten tegen Vitesse?


Citaat
Joe Pesci
(@joe-pesci)
Fuat Usta
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 264
24 november 2020 17:22  

Tuurlijk,eens moet het toch een keertje gebeuren.Maar wanneer..? 😁


ReageerCitaat
Fortuna54
(@fortuna54)
Ruud Kool
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 1210
24 november 2020 17:43  
Geplaatst door: @joe-pesci

Tuurlijk,eens moet het toch een keertje gebeuren.Maar wanneer..? 😁

Thuis tegen Willem II dan maar met een nieuwe trainer? 


ReageerCitaat
Marc Franssen
(@marc-franssen)
Panos Vouis
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 78
24 november 2020 17:52  

Heracles wordt onze 1e overwinning 

dus nog even wachten 


ReageerCitaat
Wil Peters
(@wil-peters)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 127
24 november 2020 18:05  

Bij Vitesse ga je normaliter onderuit. Misschien een keer testen. Van Osch, Cox,  Ninaj, Jach, Angha (Essers). Midden Rienstra, Smeets, Seuntjes, Tekie. Voor Hansson en ,Fleming.  


ReageerCitaat
Paul Jans
(@paul-jans)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 901
24 november 2020 19:04  

geen verrassing we gaan verliezen met diverse persoonlijke fouten en geen inzet.

Ik ga niet eens kijken voor het eerst sinds jaren (live of tv). Ik ga me niet weer een zondag lopen ergeren op die zakkenvullers zonder inzet.


ReageerCitaat
fsc68
(@zitterd79)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 464
24 november 2020 20:07  

Mijn opstelling:

                     Van Osch

Angha.    Ninaj.     Janssen.   Cox

Semedo.   Rienstra. Tekie.   Hansson

                Seuntjes.     Flemming

 

This post was modified 5 maanden geleden by fsc68

ReageerCitaat
Paul Jans
(@paul-jans)
Dorel Zegrean
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 901
24 november 2020 20:33  

je wilt het foutenfestival verdediging weer in eer herstellen?


ReageerCitaat
Richard Coenen
(@richard-coenen)
Panos Vouis
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 73
24 november 2020 20:42  

Koselev

Rota Angha Rienstra Jach Cox

Flemming Tekie Smeets Semedo

Seuntjens


ReageerCitaat
Rob Peters
(@rob-peters)
Pascal Averdijk
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 19
24 november 2020 21:35  

Zo, de topic Vitesse vs Fortuna staat al vroeg online deze week. Het is pas dinsdag... En dan te bedenken dat ik nog hoog in mijn emoties zit n.a.v. de pot van afgelopen zondag. Ben er nog steeds doodziek van! De zoveelste teleurstellende week achter elkaar, helaas...

 

Inmiddels hebben we 9 potten gespeeld waarvan we er maar liefst 5 op voorsprong zijn gekomen. En toch lukt het ons maar niet om 1 van die potten in winst om te zetten. Ook niet tegen een incompleet Feyenoord dat maar liefst 80 minuten lang met een man minder heeft gespeeld. Ik kan het nog steeds niet bevatten dat we afgelopen zondag na de 1-0 voorsprong en de rode kaart zo het initiatief uit hand hebben gegeven. Steeds als we op voorsprong komen lijkt de angst toe te slaan en gaan we direct naar achter lopen en laten we de tegenstander komen. Een tactiek die ons nog nooit resultaat heeft opgeleverd. Tuurlijk heeft Feyenoord een sterke ploeg met individuele kwaliteiten, maar met een man meer moet je nu juist druk blijven zetten op hun laatste linie, omdat daar juist hun zwakte ligt met spelers als Botteghin en die twee mindere backs. Je zat eigenlijk in een zetel en nog geef je het voor de zoveelste keer weg. Zelfs tegen tien Feyenoorders moeten we wederom 3 treffers incasseren. Dat zijn er gewoon teveel elke wedstrijd. Zo kun je domweg geen enkele wedstrijd winnen. 

Toch ben ik ook van mening dat we momenteel (ondanks de verkeerde tactiek) in de hoek zitten waar de klappen vallen. Is het niet een eigen goal die ons nekt is het wel de zoveelste discutabele pingel die we tegen krijgen. Echt schandalig dat er in de eerste helft een pingel werd gegeven. Onbegrijpelijk dat de VAR die beslissing niet heeft teruggedraaid. Heb ik het nog niet gehad over die wereldgoal die Senesi maakte. Die laat ik hem nog 100 keer schieten, dan kun je de bal 90 keer op de parkeerplaats van de Aldi gaan halen. Het zit ook allemaal niet mee... We hebben een resultaat nodig om weer het goede gevoel te krijgen. 

Inmiddels is het ook een feit dat we tegen geen enkele ploeg in de eredivisie het spel kunnen maken. We maken het veld niet breed genoeg, het baltempo is te laag en de verkeerde spelers komen aan de bal. Dat zag je ook terug in de tweede helft tegen Feyenoord. Smeets is een ballenafpakker en kreeg in de tweede helft steeds de bal om het spel te maken. We missen creativiteit. Een speler die vanuit het middenveld een actie kan maken en iemand vrij voor de goal kan zetten. Ik blijf zeggen dat Tekie hier een geschikte kandidaat voor is, al klopt het ook dat hij helaas teveel potten onzichtbaar is. Tekie en Seuntjens zijn in mijn ogen toch de mannen die wij aan de bal moeten krijgen, als we aan voetballen toe willen komen.

 

Voor zondag hoop ik dat Sjors in de verdediging gaat kiezen voor vaste namen, waar hij de komende weken zijn vertrouwen in uitspreekt. Het maakt me inmiddels al niet meer uit wie hij daar neerzet. Spelers hebben vertrouwen nodig en op deze manier gaat dit niet werken. Ik word gek van dat gewissel! Het is elke week weer een nieuw raadsel wie er speelt. Verder zou ik Sjors willen adviseren om zondag eens met Koselev en van Osch aan te treden. Wellicht houden we dan wel eens de nul... 

 


F91 vond het leuk
ReageerCitaat
Pagina 1 / 13

Inloggen van Registreer aub