FSC-TV maakt je blij met kerstshow op 2e kerstdag!

Vanaf zondag 26 december om 15.00 uur kun je de Kerst nog meer kleur geven: Geel-Groen dan wel te verstaan. Want in heuse knusse kerstsfeer – met live zang- laten we jullie genieten van echte Sittardse gezelligheid, kamelen, een zingende kerstboom, de echte kerstman en van gepassioneerde mensen die hun hart verpand hebben aan hun liefde en stad, zoals Jo Bux, Pedro Ricksen en Mickaël & Avelien Tirpan. Deze geel-groene feel-good show wil je niet missen, happy feelings zijn gegarandeerd!

Fortuna Sc TV begint langzaam een begrip te worden onder Fortuna fans en spelers .  Zelfs Voetbal International maakte er in de kerst editie nota van. Het concept achter Fortuna-SC Tv is simpel: we maken eerlijke items vanuit het positieve supportershart. Deze filosofie vergroten we in de Kerstshow nog eens flink uit.  Ga er dus 2e kerstdag maar eens goed voor zitten of liggen, pak wat lekkers erbij en je gaat echt gelukkig worden !

Want deze kersteditie van de voetbal tafel gaat een echte “Feel-Good” show worden met Fortuna Sittard wedstrijdbeelden en sterren van vroeger en van nu, met straat interviews, kamelen, zingende kerstbomen en een ‘probeer-hier-maar-eens-niet-blij-van-te-worden’  kerstgesprek met het voetbalstel Mickaël & Avelien Tirpan. Aan de sfeervolle voetbal tafel zal er met een natje en een droogje gesproken worden met Jo Bux (alias “ayatollah”) en Pedro Ricksen, ex-voetballer, Academy trainer, Fortunees en ambassadeur voor Walk For Life 2022 (met stichting ALS). De voetbal tafel wordt dit keer ook verrijkt met passende live muziek.  Kijken dus!

De uitzending wordt via Facebook en Youtube van Fortuna SC aangeboden op  zondag 26 december 2e kerstdag om 15.00 uur. Uiteraard is die daarna terug te zien op ons Youtube platform, welke hier te vinden is.

Ps: abonneer je op dat kanaal en dan krijg je steeds meldingen als er nieuwe media is geplaatst!

Geef een antwoord