Geen taktiek, geen conditie, geen doelpunten, geen punten

Sparta uit: na 6 verliespartijen op rij reizen we af naar Rotjeknor in de hoop (of wanhoop ?) om hier misschien een stuntje te doen. Vanaf minuut 1 blijkt dat dit er niet in zit: dankzij een godswonder halen we de rust met 0-0, maar het is afwachten wanneer Sparta besluit maar gewoon eens te scoren uit alle kansen die ze krijgen. Fortuna hun kansenstand staat dan nog altijd maar op 1: een schot van Schroyen in het zijnet.

Na de rust eenzelfde, zo mogelijk nog dramatischer, spelbeeld. Fortuna krijgt geen poot aan de grond, Sparta is niet goed, maar krijgt wel kans op kans. De 3-0 overwinning voor de rood-witte valt gezien het spelbeeld nog laag uit en onze trainer mag zich eens gaan afvragen of basic zaken zoals taktiek, looplijnen en conditie toch geen interessante investeringspunten zijn. De zaken die los staan van talent voor voetbal hebben of niet.

Hij voelt de bui al hangen (zoals iedereen dat deed). Misschien eens tijd voor wat taktiek ? Scheelt nogal naar het schijnt

Mosselman vind er iets van 😉

Een Rangersfan was overgevlogen vanuit Schotland om een wedstrijd mee te pikken. Ook deze support mocht niet baten