Offermans nieuwe naamgever stadion

Offermans Joosten Groep wordt nieuwe naamgever van het Fortuna-stadion

Fortuna Sittard heeft in De Offermans Joosten Groep uit Geleen een tijdelijke nieuwe naamgever voor het stadion gevonden. De adviesgroep voor alle financiële dienstverlening uit Geleen neemt de plaats in van de Trendwork Uitzendgroep.

Op de dag van de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel zal de overeenkomst officieel in het stadion worden bekrachtigd. Het contract heeft vooralsnog een tijdelijk karakter. Hier is door beiden partijen bewust voor gekozen. Door de tijdelijke duur van het contract krijgt Fortuna de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een langdurig partnership  inzake de naamgeving van het stadion.

Vanuit een ver verleden ligt er een relatie tussen het nog toenmalige Fortuna’54 en het huidige kantoorpand van de Offermans Joosten Groep. Destijds heette het “Huys op de Wolf” en diende het als spelershome voor de spelers van Fortuna’54. Ook werden de spelers hier gemasseerd. In het huidige kantoorpand van de financiële adviesgroep hangen nog de oude zwart-wit foto’s van de spelersgroep die in 1957 de bekerfinale van Fortuna’54 tegen Feyenoord in “De kuip” hebben gespeeld.

Algemeen directeur Martin Masset is blij met de nieuwe naamgever: “Ik vind het een prestatie van formaat dat we in de huidige economische ongunstige tijd binnen enkele weken erin zijn geslaagd een nieuwe tijdelijke naamgever voor het stadion te strikken. We gaan nu op zoek naar een sponsor die vanaf volgend jaar haar naam aan het stadion wil verbinden”.

De Offermans Joosten Groep is een begrip in de financiële dienstverlening in Limburg. Zij leveren complete financiële dienstverlening voor zowel bedrijven als particulieren. Hun motto: “midden in de samenleving” sluit goed aan bij de kerngedachte van Fortuna Sittard.

Wilt u weten wat de Offermans Joosten groep u kan bieden, kijk dan eens op hun website: http://www.offermans-joosten.nl