Spaubeek – Fortuna: 2-9

Fortuna heeft de voorlaatste wedstrijd eenvoudig gewonnen van de lokale trots van Spaubeek. Beide helften speelde Fortuna met een mengelmoes van (beoogde) basisspelers en jeugdspelers. Na een ruststand van 0-5 (Mert (2x), Vets, Vankan en een eigen doelpunt) werd het uiteindelijk 2-9 (ter Borgh, Loen, Lekesiz en Tim Janssen). Wat wellicht belangrijker was dan de uitslag was het meespelen van Niels Vets. De Belgische verdediger speelde de gehele eerste helft zonder problemen mee. Vets, die al bijna 2 seizoenen moet toekijken wegens blessureleed, lijkt dus op tijd fit te zijn voor de start van de competitie.

Zondag wacht de mannen van Peter van Vossen een laatste test voordat er voor de punten gespeeld gaat worden. Op de open dag is HFC Haarlem de tegenstander.

Bron: Jori Knops