FC Utrecht – Fortuna (6-0) in de media

In lang terugblikken op FC Utrecht – Fortuna heeft geen enkele Fortunees zin. Kansloos gingen de Sittardenaren zondagmiddag in Utrecht onderuit. Met 6-0 leek de thuisploeg Fortuna zelfs nog te sparen. Een mediaoverzicht.

HIER (1Limburg), HIER (De Telegraaf) en HIER (VI) vind je uitgebreide tekst- en fotoverslagen terug over de grote afgang die Fortuna in de Domstad onderging. De NOS zond zoals altijd op zondagavond samenvattingen van de daarvoor gespeelde Eredivisiewedstrijden uit. Die zie je HIER terug. Na 22.06 minuten begint de samenvatting van Utrecht-Fortuna.

“Een offday van het hele elftal.” Zo verklaart Mark Diemers de kansloze nederlaag uit bij Utrecht voor de camera’s voor de NOS. “Dat is gewoon ontzettend balen. Dat hoort jammer genoeg ook bij het voetbal. Vandaag mag iedereen wel even in de spiegel kijken naar wat er is gebeurd. Utrecht heeft een fantastisch elftal en is op alle plekken beter dan wij, maar je mag je niet zo naar de slachtbank laten leiden”, aldus Diemers.

Ook Utrecht-trainer John van den Brom sprak met de NOS-verslaggever van dienst. Hij zei: “Dit was voor mij als coach een middag zonder zorgen. We hebben de laatste tijd hele mooie weken gehad. We zitten er lekker in en dat heb ik vanmiddag weer teruggezien. De spelers speelden met plezier en dat deden ze goed.” Meer van de NOS over deze wedstrijd zie en lees je HIER.

Wedstrijdstatistieken van de NOS. Tekst loopt onder de afbeelding door.

Tweets bij deze wedstrijd die je niet gemist mag hebben:

 

Geef een antwoord