Beste Radio Fortuna SC luisteraars

Bijna ongemerkt is de nieuwe competitie begonnen. De eerste (uit)-wedstrijd gewonnen en we hebben het eerste live-verslag verzorgd.

Wat gaan we het komende seizoen doen ?
Het was nog ff spannend, maar we hebben een (anonieme) geldgever gevonden, die een financiële bijdrage heeft geleverd zodat we tenminste tot de winterstop de uitwedstrijden kunnen bezoeken. Dan volgt er een evaluatie om ook in de tweede seizoenshelft met zijn bijdrage weer een gedeelte van de benzinekosten te kunnen betalen.

Natuurlijk zoals jullie gewend zijn, doen we met steeds minimaal 2 mensen live-verslag van alle uit- en thuiswedstrijden. Na de wedstrijden proberen we tenminste twee mensen voor de microfoon te halen voor een interview. En dan liefst zo snel mogelijk op  het platform te plaatsen.

En ook zijn we waar mogelijk aanwezig bij ander nieuws en dingen rondom de club . Ik denk hierbij bv. aan live-verslagen van persconferenties etc. Marco (zie foto links) heeft voornemens om het programma “de hoeskamer in Boches” weer vanaf woensdag 27-8-2014 te presenteren.

Dan mogen we uiteraard onze videoman Ger Putters ( zie foto rechts ) niet vergeten. Hij zal net zoals de afgelopen jaren de beelden voor de technische staf gaan verzorgen en zal uiteraard ook de persconferentie voor jullie op beeld zetten. Samenvattingen van de wedstrijden kunnen we helaas niet op de site zetten i.v.m. met Fox rechten. Wel komen er samenvattingen van de door hem gefilmde jeugdwedstrijden.

Verder is onze videoman, indien hij daarvoor tijd vindt, bezig om de DVD van de wedstrijd van Fernando Ricksen te produceren. Deze DVD wordt naderhand op bestelling gemaakt en afgeleverd, natuurlijk weer i.s.m. John van Bommel

Ger heeft ook nog goede plannen voor een leuk programma, plannen die we helaas pas op zijn vroegst over een half jaar ten uitvoer kunnen brengen omdat Ger i.v.m. met een cursus daar momenteel geen tijd voor heeft. En ook omdat ondertekende over enkele maanden even buitenspel komt te staan vanwege een ingrijpende operatie.

Verder zien we heel graag jullie reacties, opmerkingen en vragen tegemoet o.a. via radio@fortunasc.nl

Behalve ondergetekende bestaat ons team uit mijn medeverslaggevers Marco Franssen, Nort Hesse en Robert Huskens en onze los vaste stand-in Richard Fischer. Onze videoman is Ger Putters.

Ger Putters                            Ger IJpeij                                  Marco Franssen

Nort Hesse                                  Robert Husken

Namens het team, Ger IJpeij

Marco Franssen