Lid worden

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen aan het lid zijn van de Fortuna Familie. Het “Fortuna Supporters Collectief” snapt dat als geen ander en heeft daarom voor alle generaties een passend lidmaatschapspakket. Wat deze pakketten gemeenschappelijk hebben is dat ze heel erg veel te bieden hebben voor “belachelijk” weinig geld. En zo hoort dat ook, onze vereniging streeft namelijk niet naar winst, maar naar het verbeteren van de Fortuna Sittard -supporters- beleving, voor nu en in de toekomst!

Het platform hanteert het “van de wieg tot (na) het graf” principe waardoor het voor alle generaties een passend en uiterst betaalbaar lidmaatschap kan aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om op elk gewenst moment lid te worden, maar houdt er rekening mee dat de prijs van het lidmaatschap gedurende het seizoen niet naar rato zal worden aangepast. Net zoals bij de club, begint ook ons seizoen op 1 juli.

Supporterpakket / Youthpakket
– Recht op het kopen van tickets voor alle uitwedstrijden
– 5 euro korting op busreizen voor elke uitwedstrijd
– Officieel stemrecht bij beslissingen die worden genomen op basis van het gouden aandeel (vanaf 18 jaar en na één jaar lidmaatschap)
– geen kosten (normaal 10 euro) voor de verplichte KNVB clubcard.
– Content Fortuna SC TV
– Sponsoring Sfeerfonds
– Uniek Jubileum Collectorsitem
– Eventkalender

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan!

De Fortuniors
Fortuniors activiteiten worden per seizoen 2022-2023 overgenomen door Fortuna Sittard, en dienen dus ook daar lid te worden. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent Fortuniors: https://www.fortunasittard.nl/fortuniors

Zij genieten dan van onderstaande voordelen:

– Alle elementen van het youth pakket
– mee doen aan de Fortunior events

Prijzen 2023-2024 van de twee supporters pakketten
– 13 tot en met 17 jaar oud;  Het Youth pakket € 17,50
– 18 jaar en ouder;  Het Supporters pakket € 25,00


Hoe word ik lid of verander ik mijn lidmaatschap status?
Indien je in 2022-2023 al lid was van onze vereniging en je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend (het overgrote deel heeft dat gedaan), hoef je je niet opnieuw op te geven. Je blijft automatisch lid en je zult je ledenpas voor/bij aanvang van het seizoen krijgen!

Indien u uw lidmaatschap wenst op te zeggen kunt u uw machtiging altijd schriftelijk intrekken. Stuur uw ondertekende intrekking, voorzien van uw naam en rekeningnummer uiterlijk 56 dagen voor aanvang nieuwe seizoen( 1 juli) naar de vereniging Fortuna Supporters Collectief: ledenadmin@fortunasc.nl

De leden die vorig seizoen hun contributie contant hebben betaald dienen opnieuw lid te worden.

Inschrijfformulier
Lid worden is heel eenvoudig. Klik hier om het online formulier in te vullen, waarmee je binnen enkele minuten lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Ereleden
Onze vereniging heeft louter en alleen bestaansrecht middels de vele vrijwilligers die Fortuna SC rijk is. Op de jaarlijkse Algemene ledenvergadering kunnen leden worden voorgedragen om tot erelid van Fortuna SC te worden benoemd. Onze vereniging kent in totaal zes ereleden:

Vlnr:

Marc Verjans (links, oud-voorzitter) en Wim Jeurissen (rechts, oud-secretaris) benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 29 september 2016.

Rick Gruijters (links, oud-bestuurslid) en Peter Schols (rechts, oud-bestuurslid) benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 25 oktober 2018.

Wil (links) en Annette Lardinois (rechts), beiden sinds jaar en dag (tot en met seizoen 2018-2019) verantwoordelijk voor het organiseren van de busreizen naar uitwedstrijden. Beiden benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 17 oktober 2019.

Remo Lucassen en Mark Arntz benoemd tot erelid op de Algemene Ledenvergadering van 29-10-2021