Uitwedstrijden

De supporters van Fortuna Sittard staan in het hele land bekend vanwege de trouwe steun aan hun ploeg. Niet alleen de thuiswedstrijden, maar ook de uitwedstrijden staan garant voor een geel-groene sfeer. Middels de gezellige busreizen van het Fortuna Supporters Collectief wordt u in de gelegenheid gesteld om uitwedstrijden te bezoeken.  Het kopen van tickets voor uitwedstrijden is alleen online mogelijk. Je komt in aanmerking voor het kopen van uit-kaarten wanneer je een KNVB Fortuna Sittard clubcard hebt, die krijg je gratis indien je eigenaar bent van een seizoenkaart  óf indien je lid bent van FortunaSC. Indien je niet aan deze voorwaarde voldoet dien je een losse clubcard van Fortuna Sittard te kopen. Op deze pagina staat alle informatie de fan nodig heeft.

  1. Belangrijke informatie bij uitwedstrijden, klik hier voor alle voorwaarden voor het kopen van uitkaarten.
  2. Bij het aanschaffen van een kaart ga je akkoord met onze bus regels, klik hier voor het bus reglement.
  3.  Fortuna Sittard werkt in samenwerking met Fortuna SC met een loyalty programma (puntensysteem), klik hier voor alle tekst en uitleg.
  4. Klik hier om naar ‘MijnFortuna’ te gaan om kaarten te kunnen kopen.

Rolverdeling tussen Fortuna SC en Fortuna Sittard.
Via deze weg willen we duidelijkheid geven over de rolverdeling tussen Fortuna Sittard en Fortuna SC, zodat supporters zich met vragen en/of klachten direct tot de juiste partij kunnen wenden.

Fortuna Sittard is verantwoordelijk voor het kaartverkoopsysteem. Alle vragen met betrekking tot het kaartverkoopsysteem, dienen dan ook bij Fortuna Sittard te worden neergelegd via tickets@fortunasittard.nl. Je helpt de club enorm door in je e-mail je SRO nummer te vermelden (te vinden onder je profiel in je MijnFortuna account). Indien je dus problemen ondervindt met het koppelen van een medesupporter of indien je een blanco-ticket krijgt toegestuurd dien je je tot Fortuna Sittard te wenden. Ten aanzien van het koppelen van medesupporters is de club er overigens eveneens heel erg mee geholpen indien je de SRO nummers vermeld van alle personen die je aan elkaar wenst te koppelen, zodat de club snel kan zien welk account (of welke accounts) tot de foutmelding leidt. Indien je echter zeker wilt zijn van je ticket, dan adviseren we je de tickets los te bestellen.

Fortuna SC is, zoals bekend, verantwoordelijk voor de gang van zaken rondom de busreis, uiteraard met uitzondering van de verkoop van de bustickets. Indien je hier vragen over hebt, kun je je wenden tot Fortuna SC via buscomite@fortunasc.nl.