Doorstart Radio Fortuna SC

De afgelopen periode hebben we wat problemen gehad met de rechtstreekse wedstrijdverslagen via Radio Fortuna SC. De hoofdreden was het besluit van Patrick Krekels om zijn werkzaamheden voor het radiogebeuren stop te zetten, dit vanwege persoonlijke redenen. Hierna heeft het team van Radio Fortuna SC de tijd genomen om het noodzakelijke apparatuur overgedragen te krijgen naar het platform, inclusief alle contractuele zaken ten aanzien van de streaming.

Mede dankzij deze medewerking van Patrick Krekels hebben we vorige week maandag weer voor het eerst een live verslag kunnen maken van Jong PSV tegen Fortuna Sittard . Dit willen we in de naaste toekomst ook blijven verzorgen. Uiteraard danken we Patrick voor zijn inzet de afgelopen jaren als boegbeeld van Radio Fortuna (SC)!

Echter, door het vertrek van Patrick en de afmelding van Bart voor Radio Fortuna SC (vanwege zijn verhuizing naar het Brabantse), zal het niet altijd gemakkelijk zijn om bij elke wedstrijd een volledig team aan de knoppen te hebben.

We zoeken daarom nog enkele mensen die live-verslag en interviews kunnen en willen doen in teamverband, voornamelijk voor de thuiswedstrijden. Dus schroom niet en neem even contact met ons op via radio@fortunasc.nl of spreek een van ons persoonlijk aan.

Namens het team van Radio Fortuna SC