Fortuna SC op de Open Dag

De Fortuna SC zal duidelijk aanwezig zijn op de Open Dag van Fortuna Sittard as zondag om 12.00 uur. Samen met onze partners bieden wij jullie het volgende:

1. Inschrijven en betalen nieuwe leden en afhalen nieuwe ledenpasjes, Fortuna Sittard loten (nieuwe leden) en/of  Fortuna SC Surprise voor diegene die een SCC hebben gekocht voor 15 juni. Klik hier voor meer informatie daarover.

​2. Fortuniors (kids tot 12 jaar) kunnen zich weer inschrijven en ontvangen dan een gratis Fortuna SC Cap! Ook zal er vermaak voor de kids bij de stand zijn en kunnen Fortuniors zich weer inschrijven voor de line up voor de komende thuiswedstrijden!!! Klik hier voor meer informatie.

​3. Maatjes Streetwear, mede initiator en onderdeel van de Fortuna SC familie heeft naast de Fanshop dit jaar ook de officiële kledingslijn van Fortuna Sittard . Tijdens de Open dag is er dan ook een kraam volledig ingericht met de nieuwe officiële (Fortuna Sittard/Marcon) kledinglijn voor het seizoen 2014/2015. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden nu ook de trainingsoutfit en de casual outfit verkocht. Bij deze stand kun je dus terecht voor de nieuwe tenues, (uit-shirt is te koop, thuis-shirt bestellen) officiële Fortuna polo’s, t-shirts, trainingspakken, windjacks en veel meer! Uiteraard ben je in de gelegenheid om de kleding te passen. Klik hier voor meer informatie.

4. Bij de Fortuna SC stand kun je uiteraard loten kopen van de grote Fortuna Sittard loterij en maak kans op een van de vele mooie prijzen, waaronder een KIA! Naast deze loterij hebben we ook weer het gezellige grote enveloppenspel. Leuk voor de hele familie en ook hier zijn prachtige prijzen te winnen! Kijk hie r voor meer informatie.

5. De Fortuna SC organiseert ook trouw de busreizen. Elke uitwedstrijd gaan er een of meerdere bussen. Inschrijven voor de eerste busreis naar Helmond Sport op 8 aug as kan dus ook op de Open Dag bij de stand. Kijk hie r voor meer informatie.

6. De TGV , de prachtige sfeergroep van de Fortuna SC, en het door de Fortuna SC geadopteerde Fortuna Museum zijn uiteraard ook aanwezig. Dat belooft amusement 🙂

Tot op de Open Dag, Op naar een prachtig seizoen!

Namens de Fortuna SC