FortunaSC forum volgt over enkele dagen!

De website van FortunaSC is sinds twee maanden hét nieuwe platform voor de Fortuna volger. Ruim 15.000 fans hebben de weg naar dit platform weten te vinden, een resultaat waar de organisatie van FortunaSC trots op mag zijn!

Sinds de lancering van de website heeft het webmaster team echter niet stil gezeten. De redactie heeft zo’n 200 nieuwsberichten, verslagen en artikelen geschreven. Op de achtergrond werd er hard gewerkt aan een update van de website.

Vanaf het begin heeft FortunaSC gecommuniceerd dat per 1 augustus alleen FortunaSC leden gebruik kunnen maken van de interactieve onderdelen op de website. We hebben besloten om deze streefdatum met enkele dagen uit te stellen, zodat we alle aanpassingen nog kunnen gladstrijken en testen. Naar verwachting worden de wijzingen zondag of maandag doorgevoerd.

De grootste wijziging betreft de invoer van een geheel nieuw forum, waardoor er nóg meer ruimte ontstaat voor (ietwat gestructureerde) discussies. Daarmee zal – het inmiddels befaamde – gastenboek minder aandacht krijgen. Tevens zijn alle interactieve onderdelen (forum, gastenboek, chat en het reageren op nieuws) exclusief beschikbaar voor FortunaSC leden. Enkel het gastenboek blijft ook beschikbaar voor gasten die middels Facebook een bericht willen achterlaten. Onder de motorkap worden nog meer wijzigingen doorgevoerd, hierover later meer.

Bron: FortunaSC, Yard P.