HAPPY NEW YEAR 2018

De Fortuna SC kijkt uiterst tevreden terug op 2017. Met enig gevoel voor dramatiek mag 2017 toch wel de boeken in als “Het wonder van Sittard”. Voor de buitenwereld al dood en begraven, liet Vrouwe Fortuna zien wat haar potentieel is. De snelheid waarmee heeft vriend en vijand verbaasd, maar duidelijk mag zijn dat wij de koers omhoog zijn ingeslagen. Met een record aantal punten, overwinningen,  een ticket voor de nacompetitie, een record miljoenentransfer en een winterkampioen positie gaat 2017 de boeken in als het beste  jaar van deze eeuw!

Wat zal 2018 ons brengen? Wat we al zeker weten is dat we mee gaan  doen om de prijzen. Er komt een derby aan tegen MVV en wellicht dus ook nog twee nacompetie wedstrijden tegen streek rivaal Roda jC, de club die de tegenovergestelde (duik) beweging van Fortuna Sittard maakt.  Naast deze -potentiële- hoogtepunten gaan we in januari al meteen een kraker krijgen tegen Jong Ajax, die pot gaat naast de eer ook om de echte periodetitel (en geld prijs!). Dat belooft spanning,  spektakel en een “knatsvolle” Ricksen side.

Uiteraard dient de onthulling van het Fernando Ricksen standbeeld bij het Fortunahome  (12 jan.) niet onvernoemd te blijven en ook de Carnavalsdeelname van Fortuna Sittard fans (11 feb) kan nu al als een hoogtepunt in de agenda worden genoteerd. Naar vernomen gaat de Fortuna SC ook met een nieuw event komen in het 2e kwartaal, maar daar later meer over.

Is er dan nog meer? Tuurlijk. Er komen diverse leuke thuiswedstrijden aan, zo wat de hele hele top 10  (op Nec na) krijgt Fortuna nog thuis op bezoek en dat kan wel eens het verschil zijn! Schaf daarom gewoon een halve SCC aan. Zo’n seizoen wil je niet missen! Naast de spannende thuiswedstrijden zijn er natuurlijk ook de heerlijke old skool uitwedstrijden. Leden van de Fortuna SCweten zich in ieder geval verzekerd van een ticket voor de uitwedstrijden, want uiteraard belonen wij de leden ook met voorrang bij de uitwedstrijden in de nacompetitie.

Alle Fortunezen kunnen dus met een tevreden gevoel de jaarwisseling in, wij wensen sponsoren, vrijwilligers, staff, spelers, directie en natuurlijk alle fans van Fortuna Sittard een schitterend 2018! # samennaoveure

​bestuur Fortuna SC

​