Ledenpasjes en FortunaSC Magazine!

In de afgelopen maanden zijn enkele honderden fans al lid geworden van de FortunaSC. Zoals eerder aangegeven zal het lidmaatschapsgeld rond deze tijd worden /zijn afgeschreven en wordt het dus ook tijd om de ledenpasjes te gaan uitdelen. Hoe gaan we dat doen?

We proberen aanstaande zaterdag tijdens de busreis naar Koln de eerste pasjes uit te delen, daarna kunnen de pasjes worden afgehaald op de Open dag (28 juli) en tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen De Graafschap (2 augustus in het supportershome). Neem voor alle zekerheid een ID mee. Leden krijgen bij afhaal van hun pasje (vanaf 28 juli) daarbij direct gratis het ” splik-splinternieuwe-flitsende Fortuna SC Magazine ” wat door insiders al als “legendarisch en onovertroffen” wordt beschouwd! Het full-colour magazine is op de Open Dag uiteraard ook voor niet leden te verkrijgen, en wel voor 3 eurotjes.

Uiteraard kunnen fans op de Open Dag zich bij de FortunaSC-stand nog massaal inschrijven voor het lidmaatschap en dan krijgen ze het eerste voordeel c.q. het gratis Magazine direct mee. Het andere voordeel krijgen de leden enige dagen later. Op de Website zullen dan de schrijfrechten (de leesrechten blijven voor eenieder onveranderd) voor de leden uitgebreid gaan worden. Daar later meer over. Lid worden kan overigens op elk moment, lees hier hoe!

Bron: Fortunasc, Webmaster Kiprich