Radio Fortuna-SC pakt door!

De vrijwilligers van Radio Fortuna SC timmeren stevig aan de weg. Op dit moment worden de thuis,- en uitwedstrijden van het eerste elftal live verslagen, maar de mannen willen meer! Zo worden we tegenwoordig ook verwend met schitterende persconferenties, interviews en zelfs tv beelden van de wedstrijden.

Het team heeft inmiddels de smaak te pakken en wil haar bijdrage zelfs nog verder gaan uitbreiden. Deze maand zal bijvoorbeeld de dvd van Mark Van Bommel’s zijn afscheidswedstrijd worden uitgebracht en ook zal er weer gestart worden met live gesprekken met spelers. Zo is de bedoeling dat om de twee weken twee spelers worden uitgenodigd en dat zij dan een live gesprek met de Radio en dus ook de supporters hebben. De chat kan dan weer gebruikt worden om vragen te stellen. Dit zal waarschijnlijk op het tijdstip van 18.30 tot 20.00 gaan plaats vinden zodat de  jongere fans ook kunnen luisteren. Via onze website zal dan twee dagen voor de geplande dag een item worden plaatst zodat supporters vragen kunnen doorgeven. Meer ideeën zijn ook al in de maak, maar daar later meer over.

We zijn in ieder geval zeer trots op de Radio Fortuna SC! het team bestaat uit Ger Ijpeij, Ger Putters en Marco Franssen en wordt ook geholpen door Rik, Nort en Robert.

Bron: Radio Fortuna-SC