20% korting leden Schols Schoenmode!

SCHOLS SCHOENMODE UIT MAASBRACHT OOK DIT JAAR WEER SCHOENENLEVERANCIER VAN FORTUNA SITTARD.

Al vele jaren is Schols Schoenmode uit Maasbracht sponsor (rieker.nl ) en schoenenleverancier van Fortuna Sittard. Dit jaar “zeen ze Greutsj ” om de technische staf, commerciële afdeling, bestuur en diverse medewerkers te voorzien van schoenen van het nieuwe Nederlandse kwaliteitsmerk Barone.

In samenspraak met Fortuna is dit jaar gekozen voor een geheel nieuwe moderne kleur en is de schoen voorzien van een echt “Fortuna tintje” door subtiel het groen/geel erin te verwerken. Deze unieke schoen is voor de echte fans in een beperkte oplage nog verkrijgbaar.

Eigenaar Peter al vele jaren supporter :”Het begoosj good oet in den Bos, Helmond oet waar auch sjiek mer doa noa zakte mich en veule angere binnen Fortuna de mood langsaam in de sjoon. Gelökkig waare het dan waal de sjoon van ös!! Noe mer haope dat veer weer omhoog kenne goan kieke.”

Kijk voor meer info op www.scholsschoenmode.nl of bekijk de actieve facebookpagina www.facebook.com/scholsschoenmode ( met meer dan 4500 volgers )

Tip: Op vertoon van je lidmaatschapspas van Fortuna Sc krijg je bij onze FSC sponsor 20% korting op alle aankopen bij Schols Schoenmode in Maasbracht.