Afscheid van Bommel (incl. opgeven busreis!!!)

Het Fortuna Supporters Collectief organiseert bij voldoende belangstelling een busreis naar het afscheid van Mark van Bommel in Eindhoven.

De bus richting Eindhoven vertrekt op vrijdag 19-07-2013 om 16.30 uur aan de Trendwork Arena. Kosten bedragen 29 of 34 euro voor leden en 5 euro meer voor niet leden ( de prijs is afhankelijk van de kaarten die we kunnen krijgen)  De inschrijving loopt t/m dinsdag 9-7 ivm met het bestellen van de kaarten. Mensen die reeds in het bezit zijn van kaarten maar toch graag met de bus mee zouden willen richting Eindhoven betalen 14 euro (dit wel duidelijk aangeven bij de inschrijving). Inschrijven kan enkel door te mailen naar buscomite@fortunasc.nl. Voor vragen rondom deze reis kan u bellen naar 0638130110.

De gloriewedstrijd van van Bommel in Sittard zal op vrijdagavond 13 september (19.30) gaan plaatsvinden onder de naam FORTUNA SITTARD – FORTUNA ALL STARS. In verband met het competitieprogramma en het overvolle speelschema was deze datum enkel mogelijk. Later veel meer over deze wedstrijd, voor nu..geef je op als je mee wil naar de afscheidswedstrijd van van Bommel in Eindhoven op 19 juli!

Bron: buscomite@fortunasc.nl.