Lid worden

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen aan het lid zijn van de Fortuna Familie. Het “Fortuna Supporters Collectief” snapt dat als geen ander en heeft daarom voor alle generaties een passend lidmaatschapspakket. Wat deze pakketten gemeenschappelijk hebben is dat ze heel erg veel te bieden hebben voor “belachelijk” weinig geld. En zo hoort dat ook, onze vereniging streeft namelijk niet naar winst, maar naar het verbeteren van de Fortuna Sittard -supporters- beleving, voor nu en in de toekomst!

Het platform hanteert het “van de wieg tot (na) het graf” principe waardoor het voor alle generaties een passend en uiterst betaalbaar lidmaatschap kan aanbieden. Uiteraard i s het mogelijk om op elk gewenst moment lid te worden, maar houdt er rekening mee dat de prijs van het lidmaatschap gedurende het seizoen niet naar rato zal worden aangepast. Net zoals bij de club, begint ook ons seizoen op 1 juli.

2020-2021: Slechts €12 euro voor de 12e man!
Het bestuur van Fortuna SC heeft besloten dat we er in goeie en slechte tijden voor onze leden en club moeten zijn. We hebben dus eendrachtig besloten een enorme korting voor het nieuwe seizoen aan al onze leden, nieuw en bestaand, aan te bieden! Elk pakket kost komend seizoen slechts €1 euro per maand, wat het dus tot het symbolisch bedrag van €12 euro per jaar maakt. Een bedrag dat perfect de steun van jullie, de 12e man symboliseert!

Leden hoeven hier ‘he-le-maal’ niets voor te doen. Wij passen het (incasso) bedrag voor het komend seizoen gewoon -éénmalig- aan naar €12 euro. Simpel en makkelijk. Wil je afzien van de korting? Mail dan voor 1 juli 2020 naar ledenadmin@fortunasc.nl  dat je afziet van de korting en vermeld duidelijk welke leden het betreft (volledige naam / lidmaatschapsnummer). Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom en kunnen zich heel eenvoudig als nieuw lid opgeven. Zie verder op deze pagina.

Bestaande en nieuwe fan services.
We werken momenteel aan diverse activiteiten die wél volgens de regels van het RIVM en de overheid toegestaan zijn. Fysieke supporters,- én Fortuniors events zijn op dit moment (nog) niet mogelijk, maar de laatste maanden hebben we nieuwe concepten bedacht waarmee we wél die speler of fan-ervaring digitaal tot in je woonkamer kunnen brengen.

Supporterpakket / Youthpakket
– Gratis abonnement op ons prachtige Fortuna SC magazine
– Recht op het kopen van tickets voor alle uitwedstrijden
– 5 euro korting op busreizen voor elke uitwedstrijd
– Officieel stemrecht bij beslissingen die worden genomen op basis van het gouden aandeel (vanaf 18 jaar en na één jaar lidmaatschap)
– geen kosten (normaal 10 euro) voor de verplichte KNVB clubcard.
– Speel mee voor de prijzen met de Fortuna SC voetbalpoule (www.poules.com/fortunasc)

De Fortuniors
– Alle elementen van het youth pakket
– mee doen aan de Fortunior events

Prijzen 2020-2021 van de drie supporters pakketten
– tot en met 12 jaar oud;  Het Fortuniors pakket € 12,00
– 13 tot en met 17 jaar oud;  Het Youth pakket € 17,50 € 12,00 
– 18 jaar en ouder;  Het Supporters pakket € 25,00 € 12,00


Hoe word ik lid of verander ik mijn lidmaatschap status?
Indien je in 2019-2020 al lid was van onze vereniging en je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend (het overgrote deel heeft dat gedaan), hoef je je niet opnieuw op te geven. Je blijft automatisch lid en je zult je ledenpas voor/bij aanvang van het seizoen krijgen!

Indien u uw lidmaatschap wenst op te zeggen kunt u uw machtiging altijd schriftelijk intrekken. Stuur uw ondertekende intrekking, voorzien van uw naam en rekeningnummer uiterlijk 56 dagen voor aanvang nieuwe seizoen( 1 juli) naar de vereniging Fortuna Supporters Collectief: ledenadmin@fortunasc.nl

De leden die vorig seizoen hun contributie contant hebben betaald dienen opnieuw lid te worden.

Inschrijfformulier
Lid worden is heel eenvoudig. Klik hier om het online formulier in te vullen, waarmee je binnen enkele minuten lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Ereleden
Onze vereniging heeft louter en alleen bestaansrecht middels de vele vrijwilligers die Fortuna SC rijk is. Op de jaarlijkse Algemene ledenvergadering kunnen leden worden voorgedragen om tot erelid van Fortuna SC te worden benoemd. Onze vereniging kent in totaal zes ereleden:

Vlnr:

Marc Verjans (links, oud-voorzitter) en Wim Jeurissen (rechts, oud-secretaris) benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 29 september 2016.

Rick Gruijters (links, oud-bestuurslid) en Peter Schols (rechts, oud-bestuurslid) benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 25 oktober 2018.

Wil (links) en Annette Lardinois (rechts), beiden sinds jaar en dag (tot en met seizoen 2018-2019) verantwoordelijk voor het organiseren van de busreizen naar uitwedstrijden. Beiden benoemd tot erelid op de Algemene ledenvergadering van 17 oktober 2019.