Almere vandaag het Haasje?

Na de zinderende derby van afgelopen vrijdag tegen MVV, mag Fortuna na enkele dagen rust opdraven tegen Almere City FC. De opdracht die Willy en de fans de 11 krijgers meegeven is simpel doch helder: winnen, koste wat het kost. Alleen winst zorgt ervoor dat we in de race blijven voor een playoffs-ticket.

De opstelling zal licht beïnvloed worden door de nasleep van de derby: Patrick N’koyi viel geblesseerd uit en conform de laatste berichten is het einde seizoen voor onze aanvaller. N’koyi ruilt van plaats in de ziekenboeg met Sjoerd Linssen, die weer kan spelen.

Logische vervanger zou Gevaro zijn, die tegen MVV een goede invalbeurt maakte en hopelijk weer zijn oude vorm hervind. Een eventueel alternatief: onze Zweedse spits Amoah, die helaas nog altijd niet heeft kunnen overtuigen.

De te verwachten opstelling:

Kaya

Turan – Dreesen – de Boer – Linssen

Vlug – Voorn – Janssen– Briels

Gevaro / Amoah – Khalouta

Over Almere City kunnen we vrij kort zijn: ze spelen nergens meer om dit seizoen.

De fluitist van dienst is Edwin Boot, die ons reeds drie maal heeft begeleid op het veld, helaas nog zonder ons te laten winnen, maar de verwachting is dat daar vanaf 14:30 verandering in wordt gebracht. In samenwerking met de vader van Fortuna-fan Frank Zuylen sponsort de FORTUNA SITTARD VEILING vandaag rondom de wedstrijd overigens enkele honderden paaseieren, uiteraard enkel in de clubkleuren geel en groen 🙂

It’s matchday ! Aan ‘m !