Dames knokken voor 3 punten!

Heee,

Ik ben Maisam Wehbe ben 15 jaar en woon in Herten (Roermond). Ik voetbal vanaf mijn 4e bij SHH en vanaf mijn 9e bij de KNVB waar ik een aantal leuke toernooien en wedstrijden heb gespeeld. Bij SHH heb ik tot mijn 14e gevoetbald en ben dit jaar naar Fortuna Sittard mogen komen. Hier heb ik het heel leuk en goed naar mijn zin! 🙂

Opstelling:

Katja Demacker
Maartje Keulen (81′ Sitha Caessens) – Loes Plantaz – Glynis Vromen – Jiska Theunissen
Vera Wanrooij – Annika Pluijmen – Mayke Ploemen
Maisam Wehbe (45′ Shirley Kocacinar) – Mariëlle Janssen (90′ Marieke Vanwersch) – Liv Aerts

Doelpunten:

73′ 0-1: Liv Aerts
78′ 1-1: Eveline Zech
88′ 1-2: Liv Aerts

De eerste competitie wedstrijd na de winterstop is met 1-2 gewonnen van DTS Ede.
Aangekomen in Ede bleek dat de scheids op het veld in Munstergeleen stond in plaats van in Ede. Er moest voor een nieuwe scheids gezorgd worden en de wedstrijd liep 45 minuten vertraging op.
Fortuna kreeg in het begin van de wedstrijd meteen een paar goede kansen maar jammer genoeg werden deze niet afgemaakt en er werd een goal van Liv afgekeurd. Er werd veel getrokken aan de kant van DTS Ede maar de scheids was zijn kaarten vergeten en floot niet graag. De ruststand is 0-0.
De tweede helft was begonnen en in de 61e minuut zorgt Liv voor een penalty. Ze speelde haar tegenstander uit in de 16-meter en werd hierbij vastgehouden. De scheids floot eindelijk en gaf Fortuna een penalty. Deze werd genomen door Liv zelf, maar jammer genoeg mist ze deze. Aan de andere kant van het veld zorgde Katja nog voor een aantal goede reddingen. In de 73e minuut legt Liv de bal in het netje en het is 1-0 voor Fortuna. Maar 5 minuten later is het alweer 1-1. Maar de wedstrijd is nog niet gespeeld en in de 88e minuut scoort Liv de 2-1.
Het was een moeizame wedstrijd maar er is verdiend gewonnen!

Verslag: Maisam Wehbe, Foto’s: Jori Knops